HomeLIFE STYLELiga Campionilor, cel mai scump program tv

Liga Campionilor, cel mai scump program tv

Anul acesta, televiziunea publica este cea care va transmite meciuri din Liga Campionilor, ceea ce va scoate din vistieria TVR cateva zeci de milioane de euro. uefa

„Este cel mai scump eveniment din istoria televiziunilor din Romania”, a declarat Andi Vilara, redactor-sef al Departamentului Sport, citat de Cotidianul.
Acesta nu a spus insa suma exacta pe care a platit-o TVR pentru UEFA CL, sustinand ca aceasta este secreta prin contract.

Meciurile din Liga Campionilor vor fi transmise in format HD si vor fi difuzate in simulcast pe TVR 1 (in definitie standard) si pe TVR HD (in inalta definitie).
In plus, meciurile vor putea fi analizate minutios cu ajutorul unui sistem grafic 3D.
Pentru transmisiunile in sistem HD, TVR a inchiriat un car de transmisie cu cateva mii de euro, dotat cu 15 camere de luat vederi.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • chiar ma bucur ca in romania mai exista si oameni care gindesc si asta ca bani care se platesc sint tot bani nostri daca ma uit platesc si asta ar trebuii facut cu toate serviciile va multumesc

Lasă un răspuns