HomeALL MEDIALiga I, etapa 27: Circul Ghencea s-a stins azi: Steaua Bucuresti – FC Vaslui 0-1

Liga I, etapa 27: Circul Ghencea s-a stins azi: Steaua Bucuresti – FC Vaslui 0-1

FC Vaslui a învins pe Steaua Bucureşti cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, în Ghencea, într-un meci din etapa a 27-a a Ligii I de fotbal. Unicul gol al partidei a fost marcat de brazilianul Wesley Lopes (59).

Steaua a fost mai activă în prima repriză, dar fără a reuşi să îşi creeze situaţii de gol. FC Vaslui s-a apărat destul de sus şi a încercat şi în ofensivă, dar, de asemenea, fără realizări.

După pauză, oaspeţii au fost mai incisivi, Wesley a irosit o bună ocazie în min. 52, când a trimis minge pe lângă poartă cu capul. Golgheterul Ligii I a reuşit să deschidă scorul (golul cu numărul 22) în min. 59, cu capul, la lovitura liberă executată de Adailton. Wesley a lovit mingea de lângă micuţul Leandro Tatu, care nu a reuşit să schiţeze niciun gest.

Steaua a forţat pe cartea atacului după golul oaspeţilor, dar ocaziile clare au întârziat să apară. M. Costea a tras în portar în min. 88, iar apoi Temwanjera (90) a trimis alături de poartă de la jumătatea terenului, după o minge greşită de portarul Tătăruşanu.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Serbia, cu Milorad Mazic la centru.

În finalul jocului, spectatorii au cerut demisia antrenorului Mihai Stoichiţă.

AGERPRES

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns