HomeALL MEDIALIGA I: Oțelul Galați – Viitorul Constanța 1-1. Echipa lui Hagi s-a specializat în remize

LIGA I: Oțelul Galați – Viitorul Constanța 1-1. Echipa lui Hagi s-a specializat în remize

Gruparea patronată de Gică Hagi a înregistrat nu mai puțin de cinci rezultate de egalitate în cele opt etape disputate în actualul sezon al Ligii I la fotbal.

Oțelul Galați a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată astăzi, pe teren propriu, cu Viitorul Constanța, contând pentru etapa a 8-a a Ligii I la fotbal. Scorul a fost deschis de gazde în minutul 18, când Viglianti a finalizat după o pasă cu călcâiul primită de la Pena. Nicolae Dică, veteranul echipei patronate de Gică Hagi, a reușit să egaleze opt minute mai târziu, când a transformat un penalty obținut de Alibec.

Pe parcursul jocului, gălățenii au trimis de două ori mingea în bară, prin Vigliianti (34) și Pena (37), iar constănțenii – o dată, prin Iancu (68).

Viitorul a înregistrat cea de-a cincea remiză în cele opt etape disputate în actualul sezon al Ligii I. Bilanțul constănțenilor mai cuprinde o victorie și două înfrângeri. „A fost un meci spectaculos, cu multe ocazii. Poate că Oțelul merita să câștige, pentru că a pus presiune pe noi.

Să nu știrbim însă din meritele noastre, pentru că și Iancu a avut o bară. Am crescut de la meci la meci, facem jocuri bune împotriva adversarilor puternici”, a declarat Gică Hagi după meci, la postul Digi Sport.

evz.ro

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns