HomeLIFE STYLELimbajul lui Mircea Badea aduce amenzi posturilor Antena 1 şi 3

Limbajul lui Mircea Badea aduce amenzi posturilor Antena 1 şi 3

Emisiunea In Gura Presei difuzata la Antena 1 si 3 a fost amendata cu 10.000 de lei pentru limbajul injurios folosit de Mircea Badea in editiile din datade 4 si 8 octombrie, anunta Consiliul National al Audiovizualului (CNA)

Emisiunea „In gura presei”, difuzata zilnic, cu exceptia zilei de sambata, la ora 23.00, pe Antena 3, este reluata dimineata, la ora 10.00, pe Antena 1, informeaza un comunicat al CNA remis Ziare.com.

Postul Antena 3 a fost amendat pentru ca in cadrul celor doua editii ale emisiunii Mircea Badea a folosit limbaj injurios, facand comentarii la adresa unei persoane care ii trimitea SMS-uri si a lezat dreptul acestuia la imagine, difuzandu-i numarul de telefon pe post.

In cazul postului Antena 1 a intervenit si incalcarea articolului din Codul audiovizualului privind protectia minorilor, emisiunea fiind redifuzata dimineata.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns