HomeALL MEDIALista completă a vedetelor celui de-al noualea sezon ''Dansez pentru tine''

Lista completă a vedetelor celui de-al noualea sezon ''Dansez pentru tine''

O noua competitie a visurilor este pe cale sa inceapa la Pro Tv, pe 19 martie.

Al noualea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” arunca in ringul emotiilor opt vedete iubite din Romania care promit sa-si puna la bataie toata energia si dedicarea de care sunt in stare pentru a schimba in bine destinul unor oameni simpli si necajiti.

Dupa saptamani in care s-au vehiculat zeci de nume de vedete acre ar putea participa in noul sezon, suspansul ia sfarsit pentru fanii emisiunii “Dansez pentru tine” de la Pro Tv.

Vedetele Acasa Tv din serialul “Aniela”,Diana Dumitrescu si Iuliana Luciu, fotomodelul Andreea Spataru si cantareata Anamaria Ferentz vor face pereche cu patru tineri inimosi pentru a rezolva impreuna in pasi de dans probleme arzatoare din viata celor dragi acestora.

Creatorul de moda Catalin Botezatu, activistul ecologist de la Asociatia MaiMultVerde Dragos Bucurenci, campionul Local Kombat Catalin Morosanu si Doru Todorut, jumatatea trupei “Deepcentral”, descoperit in urma concursului Popstars vor intra in competitie alaturi de patru fete ambitioase pentru a incerca in pasi de dans sa le implineasca cel mai arzator vis.
Chiar daca nu si-au intalnit inca partenerii de ring si de vis alaturi de care vor lupta in cel de-al noualea sezon al emisiunii, vedetele nu vor sa piarda timpul si au inceput deja repetitiile la dans. Alaturi de coregrafii emisiunii, ei deslusesc deja caracterul primelor stiluri de dans din emisiunea care va incepe la mijlocul lunii martie, la Pro Tv.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns