HomeLIFE STYLE''Live Revolution''- Revelionul ProTv in Piata Revolutiei

''Live Revolution''- Revelionul ProTv in Piata Revolutiei

In ultima noapte a lui 2009, romanii sunt invitati sa-si ia palariile, caciulile sau sepcile si sa vina la o petrecere „Jos Palaria” organizata de ProTV, ProFM si MTV in Piata Revolutiei si difuzata LIVE pe www.protv.ro.

George Vintila si Claudiu Sara vor fi responsabili de atmosfera incendiara si ii vor aduce pe scena pe cei mai tari artisti ai momentului. VJ Oana se va afla in culise, unde va sta de vorba cu invitatii si va afla ce-si doreste fiecare pentru 2010. Distractia incepe inca de la ora 17.00, cand pe plasmele amplasate in Piata Revolutiei, MTV va difuza cele mai tari videoclipuri din ultimii 20 de ani.

La ora 19.00, scena va fi invadata de dansatori profesionisti dar si fani adevarati ai lui Michael Jackson, care au pregatit niste momente speciale in memoria starului. La ora 19.30, intra in actiune DJ-ii ProFM, iar de la ora 20.30, scena Live Revolution va fi luata cu asalt de Puya, Anda Adam, Neylini, Simplu, Inna, Voltaj si Loredana.

Cei prezenti in Piata Revolutiei vor intra in 2010 sub o ploaie de artificii si un spectacol incredibil de lumini. Aproape de miezul noptii, pentru prima oara in Romania, va avea loc un spectacol de proiectii 3D senzational, pe  cladirea Muzeului National de Arta al Romaniei.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns