HomeALL MEDIALiviu Hodor și Cristi Stanciu, noua formulă de la Request 629

Liviu Hodor și Cristi Stanciu, noua formulă de la Request 629

După Super Vara lui 21, în care party-urile s-au ţinut lanţ pe plaja Celsius din Mamaia şi invitaţii au făcut show la Request Summer Show, Request 629 revine la programul normal, însă într-o nouă formulă. Lui Liviu Hodor i se alătură Cristi Stanciu, iar cei doi promit să continue distracţia în fiecare seară, de luni până vineri, între 18:00 şi 21:00.

 

Cel mai tare program radio cu dedicaţii şi super muzică îi aduce împreună pe doi dintre cei mai buni Dji din România. Liviu Hodor a cucerit deja intreaga lume cu hiturile „Sweet Love”, „Dream With You” sau „Je T’Aime”, iar cariera sa este într-o continuă ascensiune. Pe 22 septembrie, DJ-ul Radio 21 va susţine un super show în Sri Lanka, alături de partenera sa de scenă, Mona. „A fost o vară excelentă pe plaja Celsius din Mamaia, aşa că pot spune că m-am încărcat cu energie pozitivă pentru noul sezon de Request 629, mai ales că acum am un partener de emisiune!”, spune Liviu Hodor.

Cristi Stanciu este unul dintre cei mai buni producători români, lansând de-a lungul timpului hituri precum „Champion”, „Come to me”, „Get Down” sau „Stir It Up”. Cristi prezintă alături de Camelia Chenciu şi clasamentul muzical de la Radio 21, Hit Super 50, în fiecare sâmbătă, între orele 11:00 şi 14:00. „Mă bucur că fac echipă cu Liviu Hodor şi că am ocazia să fiu parte din Request 629. Pregătiţi-vă pentru cea mai bună muzică!”, spune Cristi Stanciu.

Emisiunea Request 629 cu Liviu Hodor şi Cristi Stanciu se aude la Radio 21 de luni până vineri, între orele 18:00 şi 21:00.

 

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns