HomeALL MEDIALiviu Mihai incearca sa obtina licenta pentru Radio Guerrilla

Liviu Mihai incearca sa obtina licenta pentru Radio Guerrilla

Liviu Mihaiu – realizator la Radio Guerrilla, post ale cărui licenţe au fost retrase de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pe 19 septembrie 2013 – a cerut, marţi, CNA reluarea concursului pentru atribuirea frecvenţelor pe care a emis acest post, însă Consiliul a amânat discutarea cazului, scrie Mediafax.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a retras toate licenţele Radio Guerrilla pe 19 septembrie 2013 (prin Decizia nr.500/2013), din cauză că acestea nu mai erau operate de societatea care le deţinea oficial – Realitatea Media SA, aflată în insolvenţă -, ci de o altă societate, Expresiv SA.

Ulterior, CNA a scos la concurs cele 23 de licenţe terestre ale Radio Guerrilla, însă, pe 19 noiembrie, Consiliul a decis să amâne concursul pentru frecvenţele pe care a emis Radio Guerrilla, până la soluţionarea situaţiei juridice a acestora. La concurs s-au înscris 239 de societăţi, cu mai multe dosare pe unele frecvenţe, potrivit informaţiilor prezentate în şedinţa de marţi a CNA.

În şedinţa CNA de marţi, Liviu Mihaiu, realizator la Radio Guerrilla, care în prezent emite online, a cerut Consiliului să reia organizarea concursului pentru atribuirea frecvenţelor Guerrilla.

Mihaiu a venit la şedinţa CNA cu o pancartă pe care era scris textul “Nu vrem la «fără frecvenţă»!”. “Ne place la zi”, a explicat Mihaiu gestul său de a aduce în sala de şedinţe a Consiliului această pancartă.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns