HomeLIFE STYLELiviu și Mona au lansat primul lor single în limba română – „Dă-mi vara înapoi”!

Liviu și Mona au lansat primul lor single în limba română – „Dă-mi vara înapoi”!

Liviu Hodor, cel mai fashion DJ din România şi realizatorul emisiunii Request 629 de la Radio 21 alături de Cristi Stanciu, şi-a lansat cel mai nou single, în cadrul emisiunii pe care o prezintă între orele 18:00 şi 21:00.

Este vorba despre o nouă colaborare cu frumoasa cântăreaţă Mona, „Dă-mi vara înapoi”, primul single în limba română al proiectului. Liviu Hodor şi Mona nu sunt la prima colaborare, cei doi cucerind lumea cu super hiturile „Sweet Love” şi „Je T’Aime”.

„Dă-mi vara înapoi” este o piesă frumoasă pe care Liviu şi Mona o dedică tuturor îndrăgostiţilor şi tuturor celor pentru care vara este echivalentă cu iubirea.

Energia verii se regăseşte în versurile şi ritmurile piesei noastre. Am încercat să surprindem toate amintirile dragi din această vară: marea, soarele, nisipul, nopţile de iubire, petrecerile şi toate călătoriile frumoase. Sper ca „Dă-mi vara înapoi” să fie pe placul fanilor noştri şi ascultătorilor Radio 21.”, spune Liviu Hodor.

Piesa Liviu Hodor feat. Mona –-mi Vara Înapoi poate fi ascultată accesând link-ul următor:

http://www.radio21.ro/muzica/liviu-hodor-si-mona-da-mi-vara-inapoi-single-nou/

Liviu Hodor se aude la Request 629 alături de Cristi Stanciu, la Radio 21 de luni până vineri, între orele 18:00 şi 21:00.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns