HomeTELEVIZIUNEEmisiuniLiviu Teodorescu și Marica Derdene, într-o coregrafie demnă de James Bond pe ringul Uite cine dansează!

Liviu Teodorescu și Marica Derdene, într-o coregrafie demnă de James Bond pe ringul Uite cine dansează!

Direct din platourile de filmare de la Hollywood a venit agentul 007, James Bond! Liviu Teodorescu si partenera sa, frumoasa Marica Derdene, au prezentat o scena din celebrul film de actiune, in pasi de dans.

 

Cu toate ca la repetitii au muncit foarte mult, au febra musculara si dureri din cauza prizelor, cei doi isi doresc foarte mult sa castige competitia, asa ca fac totul pentru a demonstra ca sunt doi dansatori desavarsiti.

Au dansat Slowfox, au fost plini de mister, pasiune si eleganta si au creat un moment stralucitor, cu miscari de dans in care energia a fost cuvantul cheie.

 

„O propunere interesanta, indrazneata! Interesanta si chimia dintre voi si sunteti pe un drum pavat cu intentii promitatoare”, a spus Florin Calinescu in momentul jurizarii. „Ritmic, ati fost foarte buni, mi-ar fi placut sa vad contrastele putin mai mari, dar v-a iesit foarte bine tavaleala aia…:)”, a continuat Mihai Petre.

 

Liviu Teodorescu poate fi votat prin SMS la 1200, cu textul „Liviu”.

 

Foto Credit: PRO TV

Oana Zăvoranu și Daniel Dobre, deghizați pe scena Uite cine dansează!

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns