HomeMAGAZINEvenimenteLMFAO – RED FOO & PARTY ROCK CREW va concerta pe 4 octombrie la Arenele Romane din Bucuresti! Unilife Production dezminte zvonurile tendentioase aparute in presa din Romania

LMFAO – RED FOO & PARTY ROCK CREW va concerta pe 4 octombrie la Arenele Romane din Bucuresti! Unilife Production dezminte zvonurile tendentioase aparute in presa din Romania

In ultimele zile, pe diverse canale media din Romania s-a difuzat stirea conform careia trupa LMFAO s-ar fi destramat, iar concertul de la Bucuresti, programat pe 4 octombrie la Arenele Romane ar fi fost anulat.

Reprezentantii Unilife Production, firma organizatoare a evenimentului, precizeaza urmatoarele:
“Informatiile aparute in ultima perioada in presa romaneasca sunt complet neadevarate si usor tendentioase. Nu stim cine este in spatele acestor stiri, cel mai probabil o companie rivala, care a actionat fara o alta motivatie decat invidia! Inca din prima zi, cind am facut publica informatia oficiala, noi am anuntat show-ul LMFAO – RED FOO & PARTY ROCK CREW, pentru ca se stia déjà faptul ca Sky Blu’s a parasit trupa.

Ceea ce a aparut acum, referitor la iesirea lui Sky Blu’s din trupa nu este in niciun caz o stire proaspata, acest lucru petrecandu-se in urma cu doua luni, iar programul de concerte a fost stabilit dupa aceasta schimbare in trupa denumita acum LMFAO-RED FOO & PARTY ROCK CREW”.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns