HomeDIGITALIndustria de Publicitate„Locul deseurilor nu e in casa!” – o campanie de mediu organizata de Primaria Municipiului Cluj-Napoca

„Locul deseurilor nu e in casa!” – o campanie de mediu organizata de Primaria Municipiului Cluj-Napoca

„Locul deseurilor nu e in casa!” este denumirea campaniei de mediu organizata de Primaria Municipiului Cluj-Napoca in data de vineri 19 octombriesi sambata in data de 20 octombrie 2012 pe raza municioiului Cluj-Napoca.

La standurile special amenajate, sunt colectat orice fel de aparat electric sau electrocasnic vechi sau defecte (cum ar fi: masini de spalat, frigidere, televizoare, cafetiere, orice aparat care are cablu pentru priza.

Am predat si eu un astfel de aparat – mai precis o m,asina de spalat marca Alba Lux, pe care neavand masina am transportat-o pe jos pana la centrul de colectare. Norocul meu a fost ca masina de spalat respectiva avea rotile. Asa ca am inpins-o pret de trei strazi pana acolo.

La capatul uneia dintre strazi, in apropiere de Piata Ion Agarbiceanu ma opreste o tiganca sa ma intrebe de ce vreau sa arunc masina de spalat. Nu i-am raspuns. Dupa ce am dus masina de spalat la standul de colectare si ma intorc pe acelasi traseu. De aceasta data tiganca era pe cealalta parte a strazii cu puradeii langa ea.  A venit langa mine unul dintre copiii ei si m-a intrebat de ce am aruncat masina de spalat.

Am sesizat in ultima vreme ca din ce in ce mai multi tigani se plimba prin cartierele mai retrase ale Clujului. Nu o data m-am intalnit cu tigani si tiganci care m-au acostat pe strada, mai ales in week-end, dar si in cursul saptamanii.

Intr-o zi a sunat un tigan la poarta unei vecine spunandu-i ca a vazut ca nu-i sta bine o tigla pe casa si ca ar putea sa i-o repare.

Am mentionat acest aspect deoarece mi s-a intamplat in timp ce duceam masina de spalat la reciclare. Pur si simplu este inadmisibil ca tu in cartierul in care stai sa nu fii in siguranta pentru ca te acosteaza tigani din doi in doi pasi.

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns