HomeALL MEDIALolipop TV – televiziune pentru copii, a primit licenta de transmisie

Lolipop TV – televiziune pentru copii, a primit licenta de transmisie

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aprobat, joi, solicitarea de licenta audiovizuala pentru Lolipop TV, post de televiziune prin satelit adresat copiilor.

74,90% dintre actiunile postului sunt detinute de Dogan Media International SA detine iar restul de 25,10% de Ringier (Nederland), informeaza Agerpres.
Postul va difuza 60% productii proprii. Structura programelor va fi urmatoarea: 4% programe de informare, 20% programe educative, cultural, religioase, 15 % filme si 61% programe de divertisment.

Scopul a fost sa ocupam un loc bun pe piata. E momentul sa ne extindem activitatea si target-ul. Vrem sa intinerim si publicul. Nu privim ca o prioritate a momentului, ci ca un PAS in strategia Dogan. Vom a avea o varietate de emisiuni pentru copii, mai mare decat au acum celelalte posturi’, a spus directorul de productie a noului post, Irina Radu.
Investitia va fi minima, intrucat noul canal va beneficia de infrastructura Kanal D. Se estimeaza un capital total si cheltuieli operationale in jurul sumei de 820.000 euro.

Lolipop TV se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 13 ani.

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment
  • cand se va lansa acest program de desene lolipoptv cand se va lansa sa fie preluat si de cablutv rcs rds .

Lasă un răspuns