HomeLIFE STYLELora, din nou internata in spital

Lora, din nou internata in spital

Frumoasa Lora are iarasi probleme de sanatate. Aceasta a anuntat in urma cu cateva ore  pe o pagina  de socializare ca urmeaza sa se interneze din nou in spital din cauza durerilor acute la stomac.

Lora

Artista le promite fanilor din Bacau, unde urma sa sustina un concert ca se va revansa fata de acestia si isi exprima dezamagirea ca nu va putea ajunge nici la Iasi pentru a-si revedea mama, dupa o perioada indelungata in care nu s-au mai intalnit.

„Am plecat spre bal si am ajuns la spital. Imi pare foarte rau ca astazi nu voi ajunge la cele 3 concerte. Am sa ma revansez fata de voi, stiu cat de mult va doriti sa va cant, dar din pacate astazi ma internez dupa o severa criza de stomac care ma chinuie de la 8 dimineata si nu trece nici cu medicamente intravenoase. Imi pare rau ca nu pot sa ajung la Iasi unde urma sa o vad pe mama dupa mult timp. Mi se rupe inima pentru Bacau, unde stiu ca ma asteptati..:(( Am sa ma revansez fata de voi. Promit!
Este incredibil cati oameni invidiaza artistii fara sa aiba habar de efortul care trebuie depus si cat ne neglijam ca sa ajungem la show-uri, emisiuni..Sa nu fiti tristi puisori, ma pun pe picioare pana maine.”, a scris Lora pe Facebook.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns