HomeALL MEDIALora pune cariera pe primul plan

Lora pune cariera pe primul plan

Cu un succes impresionant în muzică, Lora este blonda carismatica care în ultima vreme a cucerit publicul și prin prestațiile ei în emisiunile de la tv, ”Te cunosc de undeva ” și ”Drumul spre altar” de la Euforia TV.

Când era mică, Lora a avut o viață grea la Galați. Tatăl ei a murit când avea doar patru ani. Mama ei a fost cea care a crescut copiii, pe ea și pe fratele ei. Dar acum, Lora e celebră și pune mare preț pe cariera ei.

Deși s-a măritat de curând cu Dan Badea, când e vorba de un videoclip, Lora nu mai vrea să audă de nimeni și nimic. N-o mai interesează decât filmarea și ce are ea de făcut. ”E ziua cuiva, s-a întâmplat ceva, are cineva nevoie de ceva, poate să se întâmple orice. Sigur mai poate să aștepte câteva ore până termin eu filmarea. Eu filmez și trebuie să am o anumită stare, fără să mă disturbe ceva” – a declarat vedeta.

Această teamă i se datorează Lorei de acum mai bine de un an, când filma la videoclipul „No more tears” și a fost sunată de fratele ei cu vestea că bunicul lor a murit. Nu a mai fost bună de nimic după aceea și a trebuit să amâne proiectul.

Imagini de la filmarea celui mai nou videoclip al Lorei puteți vedea în ediția de sâmbăta aceasta, ”Drumul spre altar”, de la ora 20:00 pe Euforia TV, unde Lora este alături de Sorana, Anca Neacsu, Anemona și Alexandra Dragomiroiu (nepoata Mariei Dragomiroiu) în reality-show-ul despre nunțile perfecte ale anului 2012.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns