HomeMAGAZINEvenimenteLord of the Dance a electrizat o intreaga Sala a Palatului, plina pana la refuz, pe ritmuri de dans si muzica irlandeza

Lord of the Dance a electrizat o intreaga Sala a Palatului, plina pana la refuz, pe ritmuri de dans si muzica irlandeza

Bucuresti. 13 octombrie 2012. Prima reprezentatie Lord of the Dance, a inceput in jur de ora 16,15, dupa ce intreaga Sala a Palatului s-a umplut pana la refuz.

An de an, dansatorii de la Lord Of The Dance aduc in Romania magia dansului, a folclorului irlandez, magia luptei dintre bine si rau, toate transmise publicului in limbajul universal al dansului, magie ce reuseste de fiecare data sa umple salile si sa smulga aplauze frenetice din partea publicului roman si nu numai!

Creatorul acestui spectacol este dansatorul si coregraful Michael Flatley. Acesta detine si titlul de „cel mai rapid dansator de step”, avand performanta de 35 de pasi de step pe secunda. A primit din partea Guiness Book premiul pentru „Cele mai rapide picioare din lume”, urmand ca mai tarziu sa i se acorde si titlul pentru „Cel mai bine platit dansator”. Pe langa faptul ca este dansator, coregraf, regizor, producator, scriitor, flautist, prezentator TV, Michael Flatley este si campion la…box! In 1975 a castigat The Chicago Golden Gloves Championship! Geniu de necontestat, a cucerit mapamondul cu magia dansului sau, pe care o impartaseste prin show-urile create si produse de el: Lord Of The Dance, Riverdance, Feet Of Flames si Celtic Tiger!

Showul a avut doua parti, durand aproximativ doua ore, pana la 18 si un pic, avand in vedere ca la ora 20 mai urma inca un spectacol. Si asta avand in vedere cererea enorma de bilete pentru Lord of The Dance, created by Michael Flately.

Spectacolul a fost unul incendiar, fanii romani sperand sa ii mai poata revedea si la anul pe celebri irlandezi.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns