HomeMAGAZINEvenimenteLoredana a declarat la Alarma ProFM „Noul meu album, , suna ca un motor de masina nemteasca”

Loredana a declarat la Alarma ProFM „Noul meu album, , suna ca un motor de masina nemteasca”

  • Artista a povestit ca materialul discografic va contine 16 piese, produse la Munchen, impreuna cu Uwe Bossert, chitaristul trupei Reamonn

In aceasta dimineata Nicolai si Gicu au oferit ascultatorilor ProFM o premiera. Cei care au fost pe receptie de la ora 09:00 si au ascultat “Alarma ProFM” s-au bucurat de prezenta Loredanei, care le-a facut pentru prima data o vizita celor doi DJ-i, in noul studio ProFM.

Ea a multumit de invitatie si a povestit ca a infruntat un trafic infernal pana a ajuns la ProFM iar cu aceasta ocazie ascultatorii au aflat ca vedeta se comporta exemplar in aglomeratia bucuresteana. Intrebata de Gicu cum reactioneaza ceilalti participanti atunci cand o recunosc si daca ea injura vreodata la volan, Lori a spus ca “nu mai fac demult asta, m-am vindecat si acum sint foarte realxata, chiar ii privesc cu blandete si cu iubire si pe cei mai nervosi soferi. E un soi de autoeducatie pe care am cultivat-o. Atunci cand ma recunosc, ceilalti soferi imi fac cu mana, citeodata imi fac loc sau ma tamponeaza, vor sa fie mai aproape de mine ”, a glumit ea.

Ea le-a facut o surpriza Dj-ilor ProFM Bogdan Nicolai si George Andreescu si a fredonat mai multe refrene ale pieselor sale, trecand prin stiluri diferite, inclusiv impovizand pe loc versuri dedicate lui Nicolai pe muzica populara. Ascultatorii au intrat in direct si i-au pus intrebari iar cei care au fost prezenti la apel au aflat noutati, chiar de la Lori, despre noul ei album.

Chiar acum ascult in masina noul meu album pe care trebuie sa-l dau pentru forma finala, mai precis in curand il voi oferi spre adoptie tuturor fanilor mei, care se vor bucura cu siguranta pentru ca vor asculta pe el 16 cantece produse in Germania, la Munchen impreuna cu Uwe Bossert, chitaristul trupei Reamonn. Se va numi <Dragoste> si va spun, suna ca un motor de masina nemteasca”, a povestit vedeta, care va lansa acest nou album pe 25 noiembrie, la Sala Palatului intr-un mega concert.

Jurata de la “Vocea Romaniei”, in fiecare marti la ora 20:30 la ProTV nu a scapat nici de intrebarile legate de prestatia ei in emisiune si de colaborarea cu ceilalti colegi, in special cu Horia Brenciu. George a intrebat-o daca intepaturile cu Horia sint reale sau fac parte din scenariu, Loredana spunand ca “intre noi este o relatie de dragoste ascunsa. Ati vazut si voi ca e un tip coleric, dar dincolo de discutiile noastre, care raman acolo, dupa emisiune ne pupam si ne iubim”. Dj-ii ProFM au incercat sa-l sune si pe Horia insa nu au reusit sa il trezeasca pentru a se conversa cu Lori, in direct la ProFM.

In ceea ce priveste inspiratia muzicala a artistei care surprinde la fiecare aparitie si piesa nou lansata, cum a fost si in cazul single-ului “APA”, ea a spus ca i-a placut foarte mult de-a lungul timpului sa descopere, sa se lase influentata de culturi din toata lumea, de muzica populara veche romanesca, cintata de tarani. O sursa prezenta, dupa cum a marturisit ea, o reprezinta si poetii clasici asa ca in curind, cei care ii vor asculta albumul vor avea si o surpriza – piesa “Dream within a dream”, inspirata de Edgar Allan Poe.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns