HomeLIFE STYLELoredana a vorbit la CNN despre Revoluaţia muzicală din '89

Loredana a vorbit la CNN despre Revoluaţia muzicală din '89

Loredana a fost invitata la CNN sa vorbeasca despre Revolutia muzicala din decembrie 1989.

Cantareata va fi inclusa intr-un material amplu, ce se va constitui intr-un raport al evenimentelor din 1989 si modul in care Revolutia a avut impact asupra tuturor domeniilor de activitate, informeaza vedeta.roloredana g

Loredana va reprezenta muzica usoara romaneasca si a vorbit la CNN despre ce insemna sa fii artist in perioada comunista.

„Sunt extrem de onorata de faptul ca CNN m-a ales sa fiu purtatoarea de cuvant a muzicii romanesti si imi pare bine ca dupa 20 de ani de la Revolutie, Buna seara, iubite, un cantec interzis la televizor in acea vreme, a devenit un simbol al libertatii. Dupa 20 de ani, CNN-ul este
din nou aici, la fel ca si in decembrie ’89.

Adolescenta de atunci n-ar fi crezut niciodata ca intr-o zi va putea spune lumii intregi despre tot ce s-a intamplat in Romania si in muzica romaneasca din acele vremuri si pana in prezent. Cine ar fi crezut ca o sa fiu martor a acelor evenimente care au schimbat totul atat de dramatic si ne-au dat puterea de a fi noi insine si de a ne exprima liber?”, spune Loredana .

Click aici pentru a vedea reportajul realizat in Romania de cei de la CNN.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns