HomeMAGAZINEvenimenteLoredana Groza, dubla lansare, albumul „IubiLand” si DVD cu primul concert 3D din Romania (video)

Loredana Groza, dubla lansare, albumul „IubiLand” si DVD cu primul concert 3D din Romania (video)

Loredana îşi lansează cel mai nou album, „Iubiland”, în cadrul unui concert care va avea loc sâmbătă, într-un mall bucureştean, informează MediaPro Music.

Cântecele de pe albumul „Iubiland” , care va fi lansat sâmbătă, de la ora 18.00, la Băneasa Shopping City, sunt inspirate din folclorul românesc. Pe album, tarafurile, fanfara şi grupul de muzicieni cu instrumente electronice, alături de psalţi, prezintă repertorii şi sonorităţi diverse – jocuri, doine, balade, cântece de dragoste şi de mahala.

Sunt prezentate piese folclorice provenite din Muntenia, Oltenia, Banat, Moldova, Transilvania, cântate cu instrumente tradiţionale ţărăneşti – tilincă, fluier, caval, ocarină, cimpoi sau lăutăreşti – vioară, cobză/chitară, contrabas, tobă şi alămuri.

În plus, odată cu lansarea CD-ului „Iubiland”, Loredana aduce primul concert 3D din România, un material lansat în format Blu-ray 3D în ediţie limitată.

Fiind considerat unul dintre cele mai îndrăzneţe proiecte ale anului, pentru filmarea concertului „Iubiland” a fost folosită o cameră 3D Full HD, care urmează să aibă lansarea oficială pe piaţă în toamna acestui an. Este vorba despre un model disponibil doar în nouă exemplare la nivel global, una singură fiind disponibilă pentru piaţa din Europa. Pentru concert, artista a colaborat cu trupa Agurida în formulă extinsă şi cu regizorul Emmanuel Kadosh, cel care a lucrat în Buftea la producţiile „Fire And Ice” şi „Modigliani”.

Sursa: Mediafax

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contact pe e-mail.</p>

No comments

Lasă un răspuns