HomeALL MEDIALoredana Groza, superstar la Cerbul de Aur

Loredana Groza, superstar la Cerbul de Aur

Loredana Groza va sustine un super recital pe scena Cerbului de Aur in seara de Gala adica pe data de 6 septembrie. Probabil ca era si timpul ca Loredana sa urce din nou pe scena festivalului intr-un recital 100%100 live . Totul va fi transimis in direct pe TVR 1.

Cariera muzicală impresionantă a Lorendanei este garanţia unui show extraordinar pentru seara „Superstar” a Festivalului. Prietenii Festivalului Cerbul de Aur vor avea posibilitatea să asculte cele mai bune piese ale Loredanei. Un adevărat recital „Best of Loredana” pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov!
Multe din momentele importante ale carierei muzicale ale Loredanei sunt legate de televiziunea publică. În 1986, Loredana devine cea mai tânără câştigătoare a trofeului emisiunii „Steaua fără nume” şi a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia.

La piesa „O inimă de 16 ani” s-a realizat primul videoclip din cariera Loredanei, acesta numărându-se printre primele videoclipuri produse în România. În 1988 a realizat cel de-al doilea videoclip la piesa „Îţi citesc în ochi”. Aşa s-a născut albumul „Bună seara, iubito!” (cu piese compuse de Adrian Enescu, pe versurile lui Lucian Avramescu).

În 1989 a apărut cel de-al doilea album purtând semnătura lui Adrian Enescu şi Lucian Avramescu, „Un buchet de trandafiri”, care de asemenea a fost un succes de proporţii.

În 1993 participă din nou la Mamaia şi ia locul I la secţiunea şlagăre, cu o piesă semnată de Marius Ţeicu, „Ce va fi cu iubirea mea”. În acelaşi an începe colaborarea cu Direcţia 5, alături de care lucrează la albumul „Atitudine”.
Loredana susţine în toamna anului 1994 un impresionant recital cu 25 de instrumentişti (Direcţia 5 şi big-band-ul Ionel Tudor) şi două trupe de balet pe scena Festivalului Cerbul de Aur de la Braşov. În această perioadă filmează videoclipul piesei „O fată singură-n noapte”, produs de TVR, în regia lui Dan Manoliu.

În 1999 a apărut un nou maxi-single, „Aromaroma”, un alt number 1. După 10 ani, Loredana reia colaborarea cu Adrian Enescu pentru albumul „Diva inamorata”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns