HomeMAGAZINEvenimenteLoredana le promite fanilor care vor veni la concertul ei de la Sala Palatului că vor încinge hora pe pereţi!

Loredana le promite fanilor care vor veni la concertul ei de la Sala Palatului că vor încinge hora pe pereţi!

 „Ne vom sui pe pereţi!” – asta promite Loredana fanilor, care vor să retrăiască, la concertul său de la Sala Palatului, din noiembrie, atmosfera de la Concertul Europa FM Live pe Plajă, când mii de oameni au încins o horă uriaşă în faţa scenei.

 

Loredana a intrat marți în direct cu George Zafiu, la emisiunea Europa Express şi a dezvăluit câteva dintre planurile sale din viitorul apropiat. Cel mai important eveniment al artistei va fi concertul din 25 noiembrie, de la Sala Palatului. „În ‘94 am avut acolo primul spectacol. Pot să spun că am avut şansa să fiu printre primii artişti români care a avut parte să cânte la Sala Palatului după ce a căzut cortina comunistă.”, a spus vedeta. „Concertul din 25 noiembrie este unul absolut special, va fi un regal de muzică şi de emoţie. Vor fi momente pe care le desenez deja special pentru acest concert şi care sper să îi copleşească pe cei prezenţi acolo”.

Cât despre experienţa de a cânta pentru peste 66 de mii de oameni, la Concertul anului, Europa FM Live pe Plajă, vedeta spune că a fost un moment suprarealistic: „A fost absolut superb şi acum închid ochii şi îmi amintesc cât de frumos a putut să fie acolo, cum nisipul strălucea în razele lunii şi cum parcă eram pe altă planetă, între Pământ şi Marte. A fost suprarealistic.”, mărturiseşte Lori. „Ce-i drept, concertul a avut loc pe plaja dintre Venus şi Saturn.”, a adăugat George Zafiu.

Odată cu concertul din 25 noiembrie, vedeta a dezvăluit că îşi va lansa oficial şi noul album: “M-am implicat în toate etapele producerii acestui album… de la versuri la orchestraţie. L-am compus în 4 săptămâni. Va conţine peste 12 piese”. Cine vrea albumul înainte ca el să apară oficial, îi poate scrie vedetei pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/lori.groza.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns