HomeLIFE STYLELoredana a purtat o rochie de trei mii de euro cusută direct pe ea la Vocea Romania

Loredana a purtat o rochie de trei mii de euro cusută direct pe ea la Vocea Romania

Sâmbătă seară, 7 decembrie, la Pro Tv, în cea de-a doua gală live a Vocii României, Loredana a tăiat răsuflarea întregii audiențe cu o rochie spectaculoasă, care a făcut-o să strălucească la propriu.

Un adevărat cameleon al stilului, antrenoarea a mizat în această ediție a show-ului pe o rochie creată în colaborare cu LouLouBoutique. Detaliile care au atras atenția au fost sutele de ștrasuri care acopereau cea mai mare parte a rochiei, precum și materialul transparent așezat strategic, care i-a pus divei în valoare siluetă perfectă.

„€œRochia este în întregime cusută manual și valorează aproximativ trei mii de euro. Zece oameni au cusut în tandem strasurile, pietrele și broderia, direct pe Loredana. Întreg procesul a durat șase zile”, a declarat Eniko Szanto, stylist-ul emisiunii. O altă divă celebră pentru rochia cusută direct pe propriul corp a fost Marylin Monroe. Figura emblematică a secolului trecut, Marylin a făcut furori în celebra rochie de culoarea pielii, acoperită cu pietre, în care i-a cântat „La mulți ani!” președintelui J.F. Kennedy.

După două gale live, Loredana a păstrat în echipa patru a€œingerasi”, Alina Dorobanțu, Florin Mândru, Marius Marin și Muneer, cu care este hotărâtă să cucerească scenă în cea mai tare competiție de voci din țară. Magia Vocii României revine sâmbăta această, 14 decembrie, în cea de-a treia ediție live din acest sezon, de la 20:30, numai la Pro TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns