HomeLIFE STYLELoredana şi-a lansat videoclipul piesei "Like a Rockstar", filmat la Paris

Loredana şi-a lansat videoclipul piesei "Like a Rockstar", filmat la Paris

Lory a lansat oficial videoclipul hit-ului Like a Rockstar ce a fost cantat in premiera pe scena Cerbului de Aur de la Brasov. Piesa face parte de pe noul ei album SunDance ce a fost lansat in vara. Videoclipul Like a Rockstar a fost filmat la Paris in regia lui Julien Rocher, cel care interpreteaza de altfel si rolul masculin din clip.

Videoclipul a fost lansat oficial pe site-ul  protv.ro.

Sa vedem ce a declarat artista :

„Am filmat in doua zile, ceea ce in conditii normale era practic imposibil”. „Cat despre filmari acestea au avut loc intr-un studio, intr-un apartament si pe un pod in Monte Martre, in Place Concorde, in spatele Salii Olimpia, plus o parcare subterana”, adauga cantareata.

„Am abordat patru atitudini, patru stylinguri pe care le-am conceput impreuna cu echipa franceza de stilisti. Ei au venit cu toate propunerile si am colaborat foarte bine din toate puctele de vedere: machiaj, par si alte elemente”, mai spune Loredana , multumita de produsul finit.

In videoclipul piesei „Like a Rockstar”, ea conduce o masina specifica anilor 60, despre care spune ca i-a dat mari batai de cap: „A fost mai greu de condus decat masinile moderne; este o masina clasica, nu avea niciun sistem din acesta modern de franare sau de directie.  A fost chiar o cursa destul de periculoasa, mai ales ca incepuse sa ploua iar eu trebuia sa am o viteza costanta mare. Mi-a fost frica sa nu derapez pentru ca franele nu tineau ca cele de astazi, iar masina e mult mai rigida, mai dura”.

Sursa: vedeta.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • cand se lanseaza clipul piesei SunDance?

Lasă un răspuns