HomeTELEVIZIUNEPremieră TVConcertul Magic al Loredanei, in a doua zi de Craciun pe tv!

Concertul Magic al Loredanei, in a doua zi de Craciun pe tv!

In prima si a doua zi de Craciun, Pro Tv International le face un cadou romanilor de pretutindeni. Ei o vor descoperi pe Loredana in doua ipostaze diferite, in culise si pe scena, acolo unde ea face sa se intample magia.

Miercuri, in prima zi de Craciun, romanii din afara tarii vor avea ocazia sa urmareasca in premiera, de la ora 14:45 “Never ending story” – un material de making of al spectacolului sustinut de Loredana in 2012.

Imagini in premiera, sansa de a o descoperi pe artista si dincolo de lumina reflectoarelor si de a afla cum se pregateste pentru a sustine cele mai frumoase evenimente prin care isi fascineaza si cucereste publicul, de fiecare data altfel.

Joi, 26 decembrie, in a doua zi de Craciun, de la ora 22:30 – povestea continua cu concertul din acest an: “Magic!”.

“Este ceva inedit, cu piese noi si vechi, invitati super-speciali, muzicieni de cea mai mare valoare, dansatori, costume superbe, un spectacol complet si complex”, spune Lori, “prin care voi sarbatori dragostea, acest sentiment magic, de a carui lipsa cred ca sufera cel mai tare omenirea in ziua de azi, poate mai mult decat de foame si de frig.

Este sentimentul care m-a calauzit si ma va calauzi intotdeauna. Muzica fara dragoste nu se poate si vreau sa le daruiesc fanilor mei toata dragostea pe care o merita”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns