HomeTELEVIZIUNEEmisiuniLorelai Moșneguțu vine astăzi La Măruță! Câștigătoarea Românii au talent dezvăluie ce a făcut cu marele premiul!

Lorelai Moșneguțu vine astăzi La Măruță! Câștigătoarea Românii au talent dezvăluie ce a făcut cu marele premiul!

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea celui de-al 7-lea sezon ”Românii au talent”, vine astăzi ”La Măruță”, de la ora 15:00. Tânăra va arăta în exclusivitate imagini din locuința pe care și-a cumpărat-o din premiul de 120.000 de euro.

Lorelai a reușit să impresioneze o țară întreagă prin talentul și povestea ei de viață, iar imediat după finalul show-ului a declarat că o parte din bani o va dona pentru copiii sărmani, iar o parte o va folosi pentru a-și achiziționa un apartament cu mobilă personalizată după nevoile ei. Astăzi, în emisiunea ”La Măruță”, telespectatorii vor putea intra în universul tinerei pentru care imposibilul nu există.

 

“Nici acum nu realizez ca am câştigat Românii au talent. Dacă ne dorim cu adevărat un lucru, putem face orice. O să studiez pedagogia la mine în Târgovişte. Cu banii câştigaţi o să-mi cumpăr un apartament cu mobilă personalizată, iar restul doresc să îi donez pentru copiii sărmani”, spunea Lorelai la scurt timp după finala ”Românii au talent”.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns