HomeMAGAZINEvenimenteLoteria „La Polus, TU îţi alegi cadoul de Crăciun” se apropie de final

Loteria „La Polus, TU îţi alegi cadoul de Crăciun” se apropie de final

În data de 23 decembrie vom afla numele fericiților câștigători a celor două mari premii pe patru roți – o frumoasă maşină Mini One, şi o bestie BMW seria 3, model 318d, puse la bătaie anul acesta de Polus Center în cadrul loteriei de Crăciun.
Clienții Polus Center mai au la dispoziție doar 9 zile pentru a intra în cursa celor două premii oferite anul acesta în cadrul loteriei ”La Polus, TU îţi alegi cadoul de Crăciun” – o frumoasă maşină Mini One, şi o bestie de BMW seria 3, model 318d.
Toți cei care cumpără de minim 100 de lei, până pe data de 22 decembrie 2012, din orice magazin a centrului comercial, au şansa de a pleca acasă cu unul din cele două mari premii puse la bătaie. Mai mult, sute de premii instant pot fi câştigate prin răzuirea porţiunii speciale a taloanelor de participare.
Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor celor două mari premii va avea loc în data de 23 decembrie, ora 12.00 PM, în Piaţeta Matei Corvin din incinta Polus Center, lângă Biroul de Informaţii.
Partenerii din cadrul loteriei “La Polus, TU îţi alegi cadoul de Crăciun” sunt: Happy Park, Gatta, Dockyard, Bargello, Jolidon, Yellow Store, Benvenuti, Nissa, Monesse, Savannah Drinks, Pietra, Takko, Optiplaza, Boudoir, Kingart, Yves Rocher, Dinoland, New Look, Decathlon, Contessa, Hervis, Millefiori, London Tailors, Vodafone, Pet mag, Roma Jewelry & Accessories, Torry, Croitoria Stil, Queensy, Lee Cooper, Andu, Cavaliere, Tom Tailor, Kenvelo, Pada Murre, Deichmann.
Regulamentul loteriei publicitare poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro.
Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns