Connect with us

Emisiuni

Lovitură de teatru la Burlacul de la Antena1! Edward o cere în căsătorie pe Ana Maria (video)

Published

on

Ultima ceremonie a trandafirului a adus în faţa telespectatorilor un Burlac indecis. În faţa celor două finaliste, Anca şi Cezara, Edward afişează o privire pierdută. El ştie că nu poate trăi fără Ana Maria, aceasta fiind şi dorinţa pusă de el la Sagrada Familia. Cătălin face imposibilul să devină realitate. Ana Maria se apropie cu paşi uşori de prinţul ei iar acesta îngenunchează în faţa ei. Edward trăieşte alături de aleasa lui unul dintre cele mai emoţionante momente de la Burlacul.

Mai multe fotografii cu fostul Burlac, Edward pe FLASH

La Saint Tropez, cel mai râvnit Burlac al momentului, Edward Strohlen, îmbrăcat elegant, este pregătit să ia o decizie. Se uită pierdut când la Cezara, când la Anca. Amândouă sunt foarte frumoase şi fiecare l-a atras cândva cu felul ei de a fi. Însă în sinea sa ştie că nu poate să rămână cu niciuna dintre ele. Fetele înţeleg că se întâmplă ceva şi îl privesc cu un zâmbet trist pe Edward. Cătălin, care mereu a detensionat momentele intrigante ale show-ului,  pur şi simplu nu ştie cum să salveze această situaţie. Edward se îndepărtează fără a acorda niciuneia dintre cele două fete preţiosul trandafir.

Atât Cezara cât şi Anca au recunoscut că se aşteptau la acest final. Pentru că şi ele au simţit că nu s-a legat ceva. Cătălin aleargă după Edward şi află adevăratul motiv al deciziei Burlacului: e îndrăgostit de Ana Maria şi nu poate da trandafirul altcuiva. Doar pe ea o doreşte să îi fie alături. Cătălin nu promite nimic.

Edward a venit în acest show fără să  creadă că se va îndrăgosti cu adevărat, că va iubi aşa cum nu a mai iubit vreodată. Nu poate fi fericit dacă aleasa lui nu este alături de el.

În tot acest timp, Cătălin a luat legătura cu Ana Maria şi i-a explicat ce se petrece în inima Burlacului. Ana Maria, concurenta care a părăsit de bună voie competiţia Burlacul tocmai pentru că, spune ea, îl iubeşte sincer şi nu mai putea suporta să îşi vadă prinţul în compania altor femei. Cătălin află că sentimentele fetei sunt sincere şi face tot posibilul să o aducă pe Ana Maria la Monaco.

Când se aştepta mai puţin, Edward este pur şi simplu lăsat fără cuvinte. Cu paşi uşori, Ana Maria se apropie de el. Emoţionat peste măsură, Edward o priveşte uimit, nu-i vine să-şi creadă ochilor. Nu ştie dacă sa râdă sau să plângă. O strânge în braţe, bâiguind cuvinte doar de el ştiute. Iubita lui este acolo şi nu-i va mai da drumul niciodată. Îngenunchează. Vrea să îşi petreacă restul vieţii alături de ea.  Cei doi îndrăgostiţi se sărută fericiţi, sub privirel complice ale lui Cătălin – omul care a făcut totul posibil.

-//-

După ce a înregistrat audienţe record în vara anului 2010, cu o medie de 338.000 de telespectatori pe targetul 15-54 urban,  cel de-al doilea sezon al show-ului incendiar care a creat dependenţă în America, a adus în prim plan unul dintre cei mai râvniţi burlaci ai momentului : Edward Strohlen. Pe lângă suspansul şi emoţiile show-ului, telespectatorii s-au bucurat de imagini spectaculoase, filmate în locaţii exotice din ţară şi străinătate. Aceast show extravagant a purtat privirile curioase într-o lume a rochiilor de gală, maşinilor luxoase, oraşelor de vis, croazierelor în golfuri pustii. Cum în dragoste şi în război totul este permis, aceasta a fost singura regulă după care frumoasele concurente au luptat pentru inima mult-râvnitului burlac!


Video Credit: Videonews.ro , Burlacul Antena 1

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Razvani si Dani nu vor mai prezenta X FACTOR la Antena 1

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Dupã şapte sezoane, Rãzvan şi Dani se despart de proiectul „X Factor”, de la Antena 1. „Simplu, direct, de anul acesta nu mai prezentãm X Factor. Au fost şapte ani minunaţi.

Au fost şapte ani de emoţie purã. Au fost şapte ani de poveşti de viaţã. Timpul trecut al verbului nu înseamnã pentru noi renunţare, ci doar o rearanjare a ideilor. Mulţumim!”, au declarat vedetele Antena 1.

„X Factor” va reveni la Antena 1 în aceastã toamnã cu cel de-al optulea sezon. Noul prezentator al show-ului va fi ales în scurt timp, în urma mai multor probe organizate de echipa de producţie. Cel de-al optulea sezon pregãteşte surprize nu doar la nivelul componenţei echipei, cât şi la nivelul conţinutului şi promite un spectacol de zile mari.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

PRO TV: Astăzi, vezi show-ul suprem prin ochii juriului, pe pagina de Facebook Românii au talent!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Cea de-a patra gală Românii au talent se vede în seara aceasta și pe pagina de Facebook a show-ului! De la 19:30, timp de o oră, Oana Tache continuă să aducă atmosfera dinaintea emisiunii și va lua pulsul competiției direct de la concurenți, dar și de la juriu și invitați speciali.

În plus, spectacolul continuă online și începând cu ora 20:30, când transmitem show-ul LIVE din fața scenei pe Facebook Românii au talent. Așa vei putea și tu să vezi exact ce văd Florin, Mihaela, Andra și Andi de la masa juriului și vei putea urmări show-ul prin ochii lor! Astfel vei avea parte de o experiență unică, îți vei vedea favoriții din toate unghiurile și nu vei rata niciun detaliu din momentele care vor fi prezentate în seara aceasta pe scenă. Sustine-ți preferații din cea de-a patra gală și nu uita să-i votezi pentru marea finală a talentului, care va avea loc pe 1 iunie la PRO TV!

Corul de copii Unison, Natalia Duminică, 7 Klase, Ștefan Glăvănescu, Duo Romance, ADNEU, Bianca Ceaușescu, Rareș Florescu, Pavel Sfera și Bianca Badea sunt cei 10 semifinaliști care vor urca pe scenă astăzi și vor face totul pentru a cuceri publicul cu reprezentațiile pe care le-au pregătit pentru cea de-a patra gală live. Spectacolul va fi completat de două momente speciale, aduse la Românii au talent de trupa VUNK și de Alex Magala.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Sezonul 2 VOCEA ROMANIEI JUNIOR va incepe la PRO TV

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Andra, Marius Moga și INNA sunt pregătiți să descopere voci de pici în cel de-al doilea sezon Vocea României Junior! Show-ul va începe în această vară și le va aduce telespectatorilor o competiție extraordinară, în care micuți extrem de carismatici vor face scena să vibreze și îi vor provoca pe antrenori să se lupte pentru ei.

Copiii vor demonstra și de această dată că niciodată nu ești prea mic ca să devii mare, că sunt pregătiți să cânte în fața unui public numeros și să primească ropote de aplauze și că fac totul pentru a trăi povestea frumoasă a copilăriei lor.

Dacă antrenorii sunt hotărâți să descopere voci incredibile și talente neșlefuite cu care să meargă cât mai departe spre marele trofeu, cei mici îi vor cuceri cu ajutorul calităților lor vocale remarcabile, dar și cu dezinvoltura lor și cu determinarea de a reuși.

Telespectatorii vor avea parte în această vară de un spectacol fabulos pus în scenă de concurenți plini de energie, de povești frumoase și întâmplări amuzante, pe care gazdele show-ului, Mihai Bobonete și Robert Tudor, le află de la cei mici, de foarte multă distracție și de emoții care se transformă la primul contact pe care concurenții îl au cu scena.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending