Connect with us

Emisiuni

Lovitură de teatru la Burlacul de la Antena1! Edward o cere în căsătorie pe Ana Maria (video)

Published

on

 

Ultima ceremonie a trandafirului a adus în faţa telespectatorilor un Burlac indecis. În faţa celor două finaliste, Anca şi Cezara, Edward afişează o privire pierdută. El ştie că nu poate trăi fără Ana Maria, aceasta fiind şi dorinţa pusă de el la Sagrada Familia. Cătălin face imposibilul să devină realitate. Ana Maria se apropie cu paşi uşori de prinţul ei iar acesta îngenunchează în faţa ei. Edward trăieşte alături de aleasa lui unul dintre cele mai emoţionante momente de la Burlacul.

Mai multe fotografii cu fostul Burlac, Edward pe FLASH

La Saint Tropez, cel mai râvnit Burlac al momentului, Edward Strohlen, îmbrăcat elegant, este pregătit să ia o decizie. Se uită pierdut când la Cezara, când la Anca. Amândouă sunt foarte frumoase şi fiecare l-a atras cândva cu felul ei de a fi. Însă în sinea sa ştie că nu poate să rămână cu niciuna dintre ele. Fetele înţeleg că se întâmplă ceva şi îl privesc cu un zâmbet trist pe Edward. Cătălin, care mereu a detensionat momentele intrigante ale show-ului,  pur şi simplu nu ştie cum să salveze această situaţie. Edward se îndepărtează fără a acorda niciuneia dintre cele două fete preţiosul trandafir.

Atât Cezara cât şi Anca au recunoscut că se aşteptau la acest final. Pentru că şi ele au simţit că nu s-a legat ceva. Cătălin aleargă după Edward şi află adevăratul motiv al deciziei Burlacului: e îndrăgostit de Ana Maria şi nu poate da trandafirul altcuiva. Doar pe ea o doreşte să îi fie alături. Cătălin nu promite nimic.

Edward a venit în acest show fără să  creadă că se va îndrăgosti cu adevărat, că va iubi aşa cum nu a mai iubit vreodată. Nu poate fi fericit dacă aleasa lui nu este alături de el.

În tot acest timp, Cătălin a luat legătura cu Ana Maria şi i-a explicat ce se petrece în inima Burlacului. Ana Maria, concurenta care a părăsit de bună voie competiţia Burlacul tocmai pentru că, spune ea, îl iubeşte sincer şi nu mai putea suporta să îşi vadă prinţul în compania altor femei. Cătălin află că sentimentele fetei sunt sincere şi face tot posibilul să o aducă pe Ana Maria la Monaco.

Când se aştepta mai puţin, Edward este pur şi simplu lăsat fără cuvinte. Cu paşi uşori, Ana Maria se apropie de el. Emoţionat peste măsură, Edward o priveşte uimit, nu-i vine să-şi creadă ochilor. Nu ştie dacă sa râdă sau să plângă. O strânge în braţe, bâiguind cuvinte doar de el ştiute. Iubita lui este acolo şi nu-i va mai da drumul niciodată. Îngenunchează. Vrea să îşi petreacă restul vieţii alături de ea.  Cei doi îndrăgostiţi se sărută fericiţi, sub privirel complice ale lui Cătălin – omul care a făcut totul posibil.

-//-

După ce a înregistrat audienţe record în vara anului 2010, cu o medie de 338.000 de telespectatori pe targetul 15-54 urban,  cel de-al doilea sezon al show-ului incendiar care a creat dependenţă în America, a adus în prim plan unul dintre cei mai râvniţi burlaci ai momentului : Edward Strohlen. Pe lângă suspansul şi emoţiile show-ului, telespectatorii s-au bucurat de imagini spectaculoase, filmate în locaţii exotice din ţară şi străinătate. Aceast show extravagant a purtat privirile curioase într-o lume a rochiilor de gală, maşinilor luxoase, oraşelor de vis, croazierelor în golfuri pustii. Cum în dragoste şi în război totul este permis, aceasta a fost singura regulă după care frumoasele concurente au luptat pentru inima mult-râvnitului burlac!


Video Credit: Videonews.ro , Burlacul Antena 1

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Delia își înfruntă colegii la X Factor: ”Trebuie să îi mai dați o șansă, mi se pare nedrept!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Diana Irimia are 15 ani și se caracterizează ca fiind o tânără ”surprinzătoare, perseverentă și unică”. Diseară, de la ora 20:00, tânăra va urca pe scena X Factor pentru a demonstra că esențele tari se țin în sticuțe mici, dar interpretarea ei va reuși să împartă jurații în două tabere rivale: ”Trebuie să îi mai dați o șansă, mi se pare nedrept.”, va afirma Delia, dezamãgitã de opinia colegilor sãi.

Adolescenta va alege o piesă emblematică a cântăreței Whitney Huston, pe care o va interpreta în stil propriu, cu speranța de a obține votul specialiștilor X Factor, însă jurizarea ei va fi una cu totul și cu totul surprinzătoare. ”Cu riscul de a fi nesuferit pentru unii, eu asta vreau să spun.”, vor fi cuvintele lui Horia Brenciu, în vreme ce Carla’s Dreams se va ridica de lângă colegii săi de jurizare, ce nu par să îi împărtășească opinia: ”Eu nu mai vin la X Factor, pur și simplu nu mai vin. Nu accept o schimbare de vot.”

Momentul Dianei va aduce multă tensiune între cei patru jurați X Factor, iar Delia va considera că modul în care colegii săi au apreciat interpretarea este nedrept: ”De aia suntem în juriu, să avem păreri diferite. Trebuie să fiu drăguț ca lumea să mă placă? Nu. Trebuie să îmi fac treaba ca jurat. Toți greșim, e normal, dar aici nu cred că am greșit.” , îi va răspunde Ștefan Bănică.

Care va fi verdictul acestui moment tensionat și cum se vor risipi prieteniile de la masa de jurizare X Factor după interpretarea tinerei, telespectatorii Antena 1 pot vedea diseară, de la 20:00, într-o nouă ediție a show-ului.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Horia Brenciu, cucerit de ritmurile de pe scena X Factor: ”Probabil că fetele din sală au observat mișcările mele”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Spectacolul se mută de pe scenă în culise, dar și la pupitrul juraților în cea de-a cincea ediție X Factor difuzată marți seară, de la ora 20.00, la Antena 1. Horia Brenciu și Delia pe deoparte, dar și Mihai Bendeac pe de alta nu rezistă ritmurilor antrenante și transformă momentul unuia dintre concurenți într-o explozie de energie.

Alessandro Dănescu este student la Politehnică, la Inginerie Aerospațială, dar spune că marea sa pasiune este de fapt muzica, motiv pentru care a scos deja o piesă și a participat la Eurovision. Tânărul interpretează piesa Uptown Funk, la acordurile căreia nu rezistă nici Horia Brenciu, nici Delia, dar nici Mihai Bendeac. Așa că ambii jurați dansează în jurul pupitrului, iar prezentatorul în culise alături de alți membrii din echipă.

”În sfârșit cineva ne pune sângele în mișcare. Probabil că fetele din sală au observat mișcările mele”, a glumit juratul Horia Brenciu după momentul lui Alessandro.

Care va fi reacția celorlați doi jurați și ce alte surprize vor mai fi în cea de-a cinea ediție X Factor, telespectatorii vor vedea marți seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Dorian Popa va prezenta Xtra Night Show

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Dan Capatos va avea un nou co-prezentator la „Xtra Night Show”, începând de luni, 24 septembrie, de la ora 23.00, la Antena 1: Dorian Popa. Acesta se alătură echipei “Xtra Night Show”, din care mai fac parte actorul Cătălin Bordea și DJ-ul de talie internațională Vika Jigulina.

Va fi prima apariție publică a artistului, de la revenirea din Madagascar, unde a suferit o accidentare care nu i-a mai permis să continue competiția “Ultimul Trib”. Cu această ocazie, Dorian va povesti în exclusivitate despre experiența “Ultimul Trib” și va oferi detalii legate de starea sa de sănătate.

Logic că mă vedeam măcar până în finala ”Ultimul Trib”, însă Dumnezeu se pare că a avut alt plan pentru mine, plan pe care am decis să îl înfrunt cu același optimism și cu aceeași energie pe care le-am avut dintotdeauna. Mă bucur că am avut parte și de reversul proverbului ”Un rău nu vine niciodată singur” și că din această întâmplare tragică am ajuns prezentator la „Xtra Night Show”. Sfătuiesc toți oamenii care trec prin momente grele în viață să nu își piardă speranța și să lupte pentru zilele mai bune ce vor veni”, spune Dorian Popa.

De luni, „Xtra Night Show intră în casele dumneavoastră în formula de bază, gândită în momentul în care Silviu și Anisia au ales alte proiecte personale. Sunt un om de echipă și un veteran al echipelor. Fie că vorbim de perioada cu Mircea N. Stoian și celebrul band al emisiunii din acea vreme, condus de Stefan Ciobanu, sau de formula cu Bordea și Silviu, apoi și Anisia, fie că vorbim de această nouă formulă cu Bordea, Dorian Popa și Vika Jigulina, spiritul rămâne același. Telespectatorii noștri fideli, care ne-au purtat în această aventură de 22 de sezoane și cărora le mulțumesc din postura de ultim mohican, vor regăsi aceeași stare de bună dispoziție. Dorian este un tip care te poate contamina cu optimismul său și cu pofta lui de viață, chiar și dintr-un scaun cu rotile, așa cum se va prezenta în platou, începând de luni. Așa că, putem spune că totul va merge ca pe roate… (râde). Trebuie doar să deschideți larg televizoarele. Dorian va porni pe primul lui drum profesional, după „Ultimul Trib”. Hâtz, Johnule, să te ții!!!”, spune prezentatorul show-ului, Dan Capatos.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending