HomeALL MEDIALuana Ibacka a fost copilotul lui Vlad Cosma (galerie foto)

Luana Ibacka a fost copilotul lui Vlad Cosma (galerie foto)

Luana Ibacka, prezentatoarea emisiunii „Fermier. Caut nevastă!” de la Prima TV, a fost copilot la Citroen Racing Trophy.

Cu doar câteva zile înaintea inceparii filmărilor pentru un nou sezon din „Fermier. Caut nevastă!”, Luana Ibacka a încercat ceva mult mai extrem. Timp de câteva minute, prezentatoarea emisiunii de la Prima TV a fost copilotul lui Vlad Cosma, pilot care concurează în CitroA«n Racing Trophy, pe traseul pe care s-a desfăşurat şi super speciala din Raliul Ţara Bârsei, etapă a şasea din Campionatul Naţional de Raliuri.
„Vlad a condus ca un adevărat gentleman şi nu l-a interesat prioritar prestaţia către public, ci a dorit, ţinând cont că mă aflăm pentru prima oară într-o maşina de curse, să nu mă sperie. A vorbit într-una cu mine să se asigure că sunt ok, iar la final a reuşit să mă transforme într-o pasionată de maşini de raliu. Experienţă pe care am trăit-o a fost unică şi sper că voi mai avea ocazia să fiu copilotul lui Vlad”, a mărturisit Luana.
Pe 6 septembrie, Luana Ibacka va da întâlnire cu cei 10 fermieri, gata de însurătoare, în cel de-al treilea sezon al reality-show-ului ,,Fermier. Caut nevastă!”, de la Prima TV.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns