HomeMAGAZINEvenimenteLucia va participa la cea de-a treia editie a Galei Persoanelor cu Dizabilitati, care va fi difuzata in data de 2 decembrie 2012 la TVR1.

Lucia va participa la cea de-a treia editie a Galei Persoanelor cu Dizabilitati, care va fi difuzata in data de 2 decembrie 2012 la TVR1.

Lucia , adica Lucia – Maria Popescu, are 18 ani și anul trecut a fost descoperita de membrii trupei The MOOoD, dupa ce le-a trimis un cover al uneia dintre piesele lor. „Silence” a cucerit repede internetul, adunand in cateva luni peste 2 milioane de vizualizari pe YouTube, iar ultimul ei single, „ Me Over You” a fost la fel de bine primit de fanii pe care artista a reușit sa ii stranga nu numai din tara, dar și din strainatate. “E o gura de aer proaspat in peisajul muzical de la noi” scrie Mixtopia.ro despre Lucia, in cadrul unui interviu acordat recent.

„Invitatia primita din partea organizatorilor a fost o surpriza foarte placuta și decizia de a o onora a fost luata imediat. Gala Persoanelor cu Dizabilitati este cu siguranta un eveniment la care participi cu tot sufletul și ma bucur sincer ca voi face și eu parte din el. Sper sa reușim sa le transmitem cat mai multe emotii pozitive celor care vor privi Gala de acasa.”, declara Lucia cu privire la participarea ei in cadrul Galei.

Lucia , adica Lucia – Maria Popescu, are 18 ani și anul trecut a fost descoperita de membrii trupei The MOOoD, dupa ce le-a trimis un cover al uneia dintre piesele lor. „Silence” a cucerit repede internetul, adunand in cateva luni peste 2 milioane de vizualizari pe YouTube, iar ultimul ei single, „ Me Over You” a fost la fel de bine primit de fanii pe care artista a reușit sa ii stranga nu numai din tara, dar și din strainatate. “E o gura de aer proaspat in peisajul muzical de la noi” scrie Mixtopia.ro despre Lucia, in cadrul unui interviu acordat recent.

ActiveWatch si Fundatia Motivation organizeaza a treia editie a Galei Persoanelor cu Dizabilitati, sub deviza “Accesibilizati libertatea!”. Misiunea Galei este reinventarea societatii, in sensul deschiderii ei catre cei cu dizabilitati.  Prin Gala, alaturi de alte programe, organizatorii spera ca lucrurile simple sa devina accesibile tuturor, iar mintile sa se deschida fata de conditia de “prizonier la domiciliu” a persoanei cu dizabilitati. Aceasta din urma va putea sa demonstreze cat este de capabila, creativa și hotarata sa depașeasca limitele pe care altii le stabilesc in locul ei. “Daca ne schimbam noi, ii vom face pe cei cu dizabilitati sa simta ca merita sa incerce”, sustin organizatorii.

Cei care doresc sa se inscrie in competitia Galei Persoanelor cu Dizabilitati o pot face pe www.incluziune.org pana la data de 10 noiembrie 2012.

Pentru informatii suplimentare, scrieti la teo.zabava@activewatch.ro – Teodora Zabava, Coordonator productie și PR.

Eveniment organizat de ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei și Fundatia Motivation Romania, alaturi de Fundatia Vodafone Romania și Dedeman.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns