HomeALL MEDIALucian Bute ar putea boxa în martie cu Edwin Rodriguez

Lucian Bute ar putea boxa în martie cu Edwin Rodriguez

Pugilistul român Lucian Bute, deţinător al centurii NABF la categoria semigrea, ar putea boxa în luna martie cu dominicanul Edwin Rodriguez.

Potrivit sursei citate, Bute ar putea ajunge să boxeze cu Rodriguez pentru ca britanicul Carl Froch, campionul IBF la categoria supermijlocie, să obţină revanşa cu danezul Mikkel Kessler, care l-a învins în 2010. „Însă aceste planuri nu vor funcţiona dacă federaţia internaţională nu va accepta ca Froch să nu boxeze în următorul său meci cu challenger-ul Adonis Stevenson. Dacă federaţia nu va fi de acord, atunci Froch va trebui să boxeze cu Stevenson. Însă dacă Froch va avea mai întâi meciul cu Kessler, atunci Bute va putea să îşi facă de lucru boxând cu Edwin Rodriguez, în martie”, menţionează boxingnews24.com.

Pugilistul Lucian Bute l-a învins la puncte pe rusul Denis Gracev, într-un meci desfăşurat, în 4 noiembrie, la Centre Bell din Montreal, şi a devenit deţinătorul centurii NABF la categoria semigrea.

Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima înfrângere la profesionişti la 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO în repriza a cincea, el pierzând centura IBF.

Edwin Rodriguez are în palmares 22 de victorii, dintre care 15 înainte de limită.

Mediafax

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns