HomeALL MEDIALui Daniel Craig i-a fost rusine sa-si dea chilotii jos pentru scena de la dus din „Skyfall”!

Lui Daniel Craig i-a fost rusine sa-si dea chilotii jos pentru scena de la dus din „Skyfall”!

Daniel Craig, partenerul lui Nicole Kidman in Filmul de 10 “Busola de aur”, difuzat de Pro Cinema pe 29 octombrie, este mult mai rusinos decat si-ar putea cineva imagina.

Actorul nu are nici o retinere fata de cascadorii periculoase, insa cand e vorba sa ramana fara “indispensabili”, este pur si simplu paralizat de groaza! Berenice Marlohe, partenera lui Craig in “Skyfall” a insistat ca acesta sa ramana in costumul lui Adam pentru scena lor intima: “Daniel a fost foarte timid si, cand m-a vazut ca am intrat la dus, avea o fata ingrozita, care parca exclama Doamne, Dumnezeule!”, isi aminteste actrita.

“Daniel a incercat sa-si pastreze chilotii pe el la filmarile scenelor de la dus, dar i-am zis – Hai, ce naiba! Nu fi timid! O sa fac tot ce pot ca sa te simti confortabil!”, mai spune actrita.

Berenice Marlohe, care interpreteaza rolul lui Severine in “Skyfall”, a dezvaluit ca lui Daniel Craig ii place sa le faca tot felul de farse colegilor de platou. Printre “victimele” sale s-au numarat Naomie Harris, Dame Judi Dench si Javier Bardem. Insa actorului i-a fost prea frica sa-i faca vreo farsa lui Berenice, pentru ca se simtea prea vulnerabil in fata ei.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns