HomeLIFE STYLELuis Lazarius revine pe sticla la Kanal D

Luis Lazarius revine pe sticla la Kanal D

Luis Lazarus va intra in grila postului Kanal D luni, 4 mai, de la ora 22.00. Desi toate lucrurile sunt puse la punct: platoul, decorurile sau cazurile care vor fi prezentate in emisiune, exista o problema ramasa nerezolvata: cea a asistentei.

In prima emisiune, aceasta problema va fi rezolvata printr-o confruntare la care vor participa: Alina Radu – fosta asistenta a lui Miha Morar si Roxana Curelea – una dintre finalistele testului Meteo de la Kanal D.

Inca din cursul acestei saptamani, cele doua fete au fost puse in fata unor teste, ele fiind rugate sa prezinte in sedinta de redactie subiecte interesante pentru emisiune.
Daca subiectele vor fi acceptate, Alina si Roxana vor fi trimise in teren pentru a-si demonstra calitatile de reporter.

De partea cealalta, Luis Lazarus spune ca asteapta cu nerabdare si emotii debutul sau la Kanal D: „Am emotii ,insa unele constructive. Mai degraba dependeta de adrenalina ma face sa fiu nerabdator in asteptare serii de luni. Am pregatit cazuri, am inceput anchete, sursele mele s-au pus in miscare. Sunt sigur ca o sa va placa ce veti vedea: cautarea adevarului, intrigi, dezvaluri, subiecte incendiare. Ce mai! Sunt pregatit sa fac show!”
Sursa: www.vedeta.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns