HomeTELEVIZIUNEEmisiuniLuni, la Antena 1: Balerinul Ovidiu Danci vine la „Chefi la cuțite”

Luni, la Antena 1: Balerinul Ovidiu Danci vine la „Chefi la cuțite”

Fețe cunoscute pentru chefi luni seară în show-ul culinar de la Antena 1. Chiar dacă ei nu știu cine sunt autorii farfuriilor pe care le jurizează, chefii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au parte în ediția „Chefi la cuțite” de luni, 3 octombrie, de revederi.

Așa se face că printre cei care se vor prezenta la preselecțiile pe nevăzute se numără atât foști concurenți din sezonul trecut, cât și prieteni ai juraților sau persoane publice.

 

Ovidiu Danci, cunoscutul balerin care a cochetat și cu televiziunea, își face o intrare de zile mari în platoul „Chefi la cuțite”, unde vrea să aducă un strop din tradiția de la el de acasă. Îmbrăcat în port popular, acesta vrea să îi răsfețe pe cei trei chefi cu un preparat învățat de la tatăl său.

Și ca orice ardelean neaoș, care pune preț pe ospitalitate, Ovidiu le va aduce juraților și câteva daruri culinare din gospodăria sa de la Bistrița: țuică, slană și cârnați de casă. Încântați peste măsură, chefii nu vor sta pe gânduri și vor degusta și aceste bunătăți tradiționale. Dacă vor da însă cuțitele pentru farfuria gătită de Ovidiu rămâne de văzut luni de la 20.30.

chefi la cutite antena 1, sezonul 2, antena 1 (1)

 

În aceeași ediție, chef Scărlătescu va mânca paste gătite de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, fără să știe acest lucru. Liviu este de meserie designer și se ocupă cu decorarea spațiilor interioare. De gătit, gătește pentru că soția este cea care are grijă de copii, iar sarcinile casnice trebuie să se împartă cumva. Deși are lângă el un prieten maestru bucătar, Liviu a mărturist că nu i-a gătit niciodată lui chef Scărlătescu, așa că este extrem de curios ce va spune acesta când va gusta din pastele pregătite de el.

 

Care este verdictul chefilor pentru Liviu, telespectatorii Antena 1 află luni la „Chefi la cuțite”, când la masa jurizării se vor perinda și farfurii ale unor concurenți de anul trecut, dar și platinguri sofisticate gătite de bucătari cu experiență la Londra sau în Statele Unite. Este cazul lui Gabriel, un bucătar care a muncit în SUA și a gătit pentru Bill Clinton, dar și al lui Constantin, un tânăr bucătar școlit în Marea Britanie, care a lucrat în restaurante cu stele Michelin – L’Atelier de Joël Robuchon și Le Gavroche al celebrului chef Michel Roux.

 

Foto Credit: ANTENA 1

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns