Connect with us

Premieră TV

Luni, marea premiera a celui mai râvnit show al toamnei, Supravieţuitorul! Cum arată triburile?

Published

on

REALITY SHOW: Într-o lume plină de ambiții, o singură competiție descătușează toate forțele naturii umane! Mai sunt numai patru zile până la prima ediție Supraviețuitorul, show-ul care a revoluționat televiziunea în întreaga lume! În fiecare luni și marți, de la 20:30, aventurile, tensiunea, neînțelegerile, strategiile și alianțele făcute de cei 18 concurenți vor ajunge în toate casele din România.

 

De ce să urmărești Supraviețuitorul?

Mai jos sunt numai câteva dintre motivele pentru care vei aștepta fiecare ediție cu sufletul la gură!

18 străini sunt nevoiți să trăiască împreună, departe de orice idee de confort fizic sau psihic!

Concurenții din Supraviețuitorul au fost aleși în urma unui casting la care s-au încris peste 8.000 de persoane. După teste complexe de personalitate, IQ, fizice și psihologice, concurenții care participă în primul sezon al show-ului se vor lupta pentru a demonstra că merită titlul de unicul supraviețuitor și marele premiu de 100.000 de euro! Câteva dintre orașele din care provin concurenții sunt București, Timișoara, Cluj, Constanța, Bacău și Sibiu, iar cei 18 au vârstele cuprinse între 18 și 48 de ani.

 

Cele două triburi au fost formate chiar de concurenți!

Încă din primele secunde ale show-ului, cei 18 concurenți vor simți dacă alegerile pe care le-au făcut sunt în favoarea sau defavoarea tribului pe care și l-au construit chiar ei: Hangin (pronunție Hanin), care înseamnă vânt, și Tubig, apă în limba filipineză.

 

Cele două triburi locuiesc pe insule diferite!

Situate la peste 30 de minute distanță unul de celălalt, cele două triburi nu se văd decât în momentul în care ajung la proba de recompensă sau imunitate. Tot acolo, concurenții de pe o insulă află ce s-a întâmplat pe cealaltă insulă.

 

Alianțele sunt făcute pentru a fi încălcate

Încă din prima ediție a show-ului Supraviețuitorul, concurenții din cele două triburi, Hangin și Tubig, își fac strategii și încearcă să dezvolte alianțe cu cei în care cred că pot avea încredere. Însă, prietenia afișată poate fi, de fapt, strategia perfectă: ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape!

 

Formatul Survivor a revoluționat televiziunea și, după zeci de sezoane, continuă să facă istorie! Lansat în anul 2000, show-ul reușește să captiveze zeci de milioane de telespectatori din întreaga lume! Ajunsă la sezonul 33, emisiunea din America dă naștere, ediție după ediție, unor personaje care captivează prin strategii și personalitate, iar comunitățile de fani din jurul acestui format sunt unele dintre cele mai puternice din lume!

Și în România, fanii Survivor așteaptă cu nerăbdare prima ediție Supraviețuitorul. Câțiva dintre ei au călătorit peste 400 de kilometri pentru a ajunge în București, luni, la lansarea picturii 3D din Parcul Alexandru Ioan Cuza, creată special pentru show-ul Supraviețuitorul.

 

DRAGOS BUCURENCI - SURVIVOR

DRAGOS BUCURENCI – SURVIVOR

Supraviețuitorul începe pe 12 septembrie, la Pro TV! În fiecare luni și marți, atmosfera din Filipine și aventurile celor 18 concurenți vor ajunge în toate casele din România!

 

Foto Credit: PRO TV

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Loading...
Click to comment

Lasă un răspuns

Premieră TV

Noua emisiune a Mirelei Vaida de la Antena 1 are premiera – ”Totul pentru dragoste”

Mirela Vaida: ”Sunt poveşti reale şi des întâlnite în viaţa de zi cu zi”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Îndrăgita prezentatoare tv Mirela Vaida revine pe micile ecrane începând de luni, 26 februarie, de la ora 14.00, când îi va întâmpina pe telespectatori din platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste”.

Mirela Vaida va fi zilnic, în direct, de luni pânã vineri, între orele 14.00-16.00, unde va afla cât mai multe povești de iubire ale oamenilor care vor să împărtășească din experiența dragostei lor, indiferent cum ar fi ea și în orice ipostază s-ar afla.

„“Totul pentru dragoste” este o emisiune care vorbeşte despre dragoste… în toate felurile, cu toate aspectele ei. De la etapele vieţii unui om, la dramele pe care acesta ajunge sã le trãiascã, la povestea de viaţã a acestuia, fie cã vorbim de una de succes sau de momente grele prin care a trecut.  La “Totul pentru dragoste” sunt poveşti cât se poate de reale şi de des întâlnite în viaţa de zi cu zi. Sunt oameni care ne scriu, care ne sunã ca sã îşi spunã povestea, dramele sau pur şi simplu sã împărtășească felul cum au reuşit sã treacã de momentele grele din viaţa de familie. Pentru cã noi nu vorbim despre dragoste doar din perspectiva relaţiei de cuplu, ci şi de cea faţã de copii, de sacrificiile pe care ni le cer ei”, spune Mirela Vaida.

 

Mirela Vaida va avea alături de ea specialiști din mai multe domenii și împreună vor încerca să găsească soluții la problemele care sunt prezentate. Mai mult, telespectatorii sunt și ei invitați să își exprime opiniile ori să împărtășească propriile experiențe similare cu cele discutate în emisiune.

”Zilnic, alãturi de mine vor fi specialişti din mai multe domenii: psihologi şi terapeuţi de cuplu şi familie, specialişti în managementul furiei si al conflictelor, psihosexologi, hipnoterapeuti, traineri şi consultanţi în dezvoltare personală, specialişti în fizionomie, citirea chipului uman şi limbajul trupului,  parapsihologi, astrologi şi nu numai, care vor pune întrebãri invitaţilor, vor încerca sã explice de ce s-a ajuns acolo, pentru ca oamenii sã aibã şansa sã înveţe din greşelile altora. Toate aceste poveşti vor fi dezbãtute alãturi de invitaţii mei, specialişti în domeniu, dar şi de telespectatori, pentru cã îi aşteptãm sã fie alãturi de noi, zi de zi, şi sã ne spunã impresiile lor”, mai spune Mirela.

Ce povești impresionante vor fi prezentate de Mirela Vaida în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” și ce soluții găsesc specialiștii la acestea, telespectatorii pot vedea începând din 26 februarie,  în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 14.00- 16.00, numai la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Premieră TV

Sosia lui Bono vine în prima ediție Românii au talent!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

De peste mări și țări, concurenții vin la Marea Unire a Talentului în sezonul 8 Românii au talent, începând de vineri, de la 20:30!

În prima ediție, sosia lui Bono urcă pe scena celui mai tare show de divertisment! Andi, Mihaela, Andra și Florin rămân fără cuvinte când îl văd și sunt fascinați de asemănarea izbitoare a concurentului cu celebrul solist al trupei U2. Momentul prezentat de el este un adevărat spectacol, publicul va fi în picioare, iar Smiley și Pavel vor veni în fața scenei pentru a vedea totul din primul rând. ”Te uiți la el și zici: Bă, ești prost?! Zici că e el!”, spune Smiley uluit.

Din cauza emoțiilor mult prea mari ale unei concurente, jurații nu sunt edificați în ceea ce privește talentul ei și cer să vadă încă o dată momentul. ”O singură rugăminte. Nu ne-am edificat cu talentul și vrem să revedem momentul, dacă se poate.”, spune Andra, iar Andi completează: ”Te rog, dubla doi. Vrea maestrul să vadă mai de aproape, fără ochelari”.

A doua oară este cu succes atât pentru participantă, cât și pentru jurați, care își dau seama foarte bine de calitățile ei, iar Andi și Florin se apropie de scenă, să poată juriza corespunzător actul artistic. ”S-a dezlănțuit, n-a mai avut nicio emoție.”, spune Andi.

”Este un privilegiu să fii de față atunci când se naște un fenomen. Tu ești un înger care a venit să se joace cu mințile noastre.”, spune Florin cu lacrimi în ochi și profund impresionat la finalul unui moment înălțător.

Scena este pregătită pentru Marea Unire a Talentului! Show-ul suprem, Românii au talent – sezonul 8, din 16 februarie la PRO TV!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Premieră TV

Jurații dansează împreună cu publicul pe scena Românii au talent!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O zi ne mai desparte până la lansarea sezonului 8 Românii au talent, în care eroii promit să zguduie pământul cu talentul lor, să ignore gravitația și să dezlănțuie energii colosale.

În prima ediție a celui mai tare show de divertisment îi vom vedea pe cei patru jurați dansând împreună cu publicul, iar pe Smiley și Pavel analizând cu foarte mare atenție momentul artistic prezentat cu bucurie de aceștia.

Unul dintre concurenți, plin de energie, care nu stă nicio secundă datorită faptului că ”mănâncă dimineața”, copleșit de atenția fanilor săi din sală, revine la bis și are parte și de susținători de seamă pe scenă. Chiar dacă inițial își simțea emoțiile ”înghețate”, melodia aleasă pentru preselecții i-a inspirat pe Andi, Mihaela, Andra și Florin, care nu au stat prea mult pe gânduri pentru a i se alătura. Împreună au creat un moment savuros, care a stârnit reacții extraordinare în sală.

”O să ne bântuie mulți ani de acum înainte. Iar anul ăsta, indiferent de ceea ce am vrea noi să facem, va fi una dintre semnăturile sezonului.”, spune Andi Moisescu.

Scena este pregătită pentru Marea Unire a Talentului! Show-ul suprem, Românii au talent – sezonul 8, din 16 februarie la PRO TV!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending