HomeTELEVIZIUNEReality ShowAstazi, la PRO TV: Luptă în noroi pentru concurenții din Supraviețuitorul

Astazi, la PRO TV: Luptă în noroi pentru concurenții din Supraviețuitorul

REALITY SHOW: Săptămâna viitoare, de la 22:15, în Supraviețuitorul, telespectatorii vor urmări noi probe spectaculoase, care vor face din ce în ce mai dificil drumul spre titlul de unicul supraviețuitor și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Prima probă a serii va reprezenta o adevărată provocare pentru concurenți: o luptă în noroi extrem de solicitantă. Cel care va reuși să facă față tensiunii și terenului alunecos va fi răsplătit cu bere și coaste la grătar, însă nu va fi deloc simplu. Fiecare își va face strategii, va intra în bătălie pe cont propriu, iar unele decizii luate îi vor surprinde pe ceilalți.

supravituitorul-6

 

Pe Insula exilului, spiritele se vor încinge din cauza duelului pe care toți îl așteaptă. În ediția de luni, unul dintre concurenți va părăsi Supraviețuitorul în urma unei probe de îndemânare care le va da mari bătăi de cap.

Luni, de la 22:15, o parte dintre membrii tribului Araw se vor pune de acord în ceea ce privește înlăturarea lui Mircea Amza din competiție, deoarece va deveni din ce în ce mai puternic, în ciuda resurselor limitate, și va reprezenta cel mai mare pericol pentru toți.

supravituitorul-3

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns