HomeLIFE STYLEMădălin Voicu la Europa FM:”Până acum nu am primit reclamaţii legate de sex”

Mădălin Voicu la Europa FM:”Până acum nu am primit reclamaţii legate de sex”

Vineri dimineaţă, Mădălin Voicu a acceptat provocarea Monicăi Anghel şi a lui Bogdan Miu de a dezvălui lucruri mai puţin ştiute despre viaţa lui în direct, în “Deşteptarea”, la Europa FM. Astfel, politicianul a răspuns cu sinceritate întrebărilor adresate de Bogdan în “Camera Secretelor”.

Incursiunea în amintiri l-a dus pe Mădălin Voicu la subiectul primei iubite. “Prima mea iubită a fost o doamnă, câci eu aşa o vedeam atunci, de 27 de ani. Tata a considerat că eram prea nervos şi agitat, ca orice adolescent şi atunci m-a dus la ea.  Îmi amintes că era undeva prin zona Vatra Luminoasă, mergeam cu troleibuzul 86, direct de la şcoală, căci prinsesem gustul. Această doamnă nu făcea servicii profesioniste, dar s-a ocupat de mine cum trebuie…nu am primit reclamaţii până acum în domeniul asta”, a povestit Voicu la Europa FM.

Invitatul lui Bogdan a abordat cu sinceritate şi faptul că a avut o relaţie cu iubita lui de acum, Carmen, care s-a suprapus cu mariajul lui. “Când am plecat de acasă, aş fi putut foarte bine să divorţez, dar am stabilit de comun acord cu soţia mea ca acest lucru să se întâmple când ambii copii ai noştri vor fi devenit majori, adică, după ce împlinea şi Tudor 18 ani, pentru a evita posibilele complicaţii în justiţie. Recunosc că nu m-aş mai însura, am făcut această greşeală deja de 2 ori, aş fi nebun să o fac şi a treia oară”, a explicat el.

Mădălin Voicu a vorbit în “Deşteptarea” la Europa FM şi despre echipa lui de suflet. “Sunt stelist dinainte să se nască Borcea sau Gigi Becali şi am un optimism infantil că Steaua va renaşte. Sper ca bunul Dumnezeu să aibă timp de Steaua”, a rostit din inima lui de suporter.

În finalul interviului, Mădălin a explicat faptul că cei trei copii ai lui sunt principala lui preocupare: “Cea mai importantă dintre preocupările mele este să-mi educ, cresc şi pun pe picioare copiii. Ioana are 22 de ani, Tudor are 19, iar Făniţă, asta mic, a început deja să facă primii paşi .Dau grija şi atenţia mea celui mai important lucru pentru mine, ei”.

Pentru a afla dacă lui Mădălin Voicu i-a fost vreodată ruşine că este român, accesaţi site-ul www.europafm.ro.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns