HomeLIFE STYLEMadonna a ajuns in Romania

Madonna a sosit la Bucureşti, marţi seară, în jurul orei 19.20, cu o aeronavă uşoară, care a aterizat pe madonna liveaeroportul Băneasa – Aurel Vlaicu, transmite Mediafax. Artista susţine un concert miercuri seară, în Parcul Izvor din Capitală. Potrivit organizatorilor, Madonna a venit la Bucureşti de la Belgrad – unde, luni seară, a avut un concert – cu un avion privat. La aeroport ea a fost aşteptată de numeroşi jurnalişti. Alături de aceştia, în aşteptarea vedetei s-au adunat şi câteva zeci de curioşi.

Diva este însoţită pe tot parcursul turneului de 34 de persoane „apropiate” – staff-ul personal – inclusiv doi antrenori de fitness, un terapeut, un designer de interior, precum şi un bucătar italian.

În zona de culise a concertului ea va avea o sală de masaj, o cabină de duş cu hidromasaj şi o sală de gimnastică, echipamente de fitness, elementele de design interior fiind aduse chiar de echipa artistei. Pentru amenajarea zonei de backstage vor fi necesare 500 de scaune şi mese, 30 de canapele şi 500 de trandafiri albi şi roşii.

Pentru concertul din Capitală, pregătirile au intrat deja în linie dreaptă, întreaga echipă, atât staff-ul local, cât şi cel al turneului, lucrând non-stop pentru finalizarea ultimelor detalii ale producţiei. Scena a sosit din Gotheburg şi a fost înălţată în cinci zile, pe o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi. Impresionanta construcţie este alcătuită din două module, are o înălţime de 35 m, o adâncime de 30 m şi ajunge la o lăţime de până la 60 m, cu tot cu extensii.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns