HomeLIFE STYLEZvon: Madonna nu va mai concerta la Bucuresti!

Zvon: Madonna nu va mai concerta la Bucuresti!

Bucurestiul nu a fost inclus printre orasele in care Madonna va continua, anul acesta, turneul „Sticky and Sweet”, pe lista concertelor fiind incluse, in schimb, Sofia, Varsovia si capitala Estoniei, Tallin.
madonna1

Conform programarii spectacolelor din intervalul 4 iulie – 29 august, cea mai cunoscuta cantareata pop din ultimii 20 de ani va canta la Londra, Manchester, Werchter, Milano, Marsilia, Barcelona, Madrid, Hamburg, Oslo, Tallin, Helsinki, Goteborg, Copenhaga, Praga, Varsovia, Munchen, Ljubljana si Sofia -in total, 18 orase, cu doua mai mult decat se anuntase initial ca va include prelungirea turneului.

Majoritatea concertelor vor avea loc pe stadioane, informeaza NewsIn, citand site-ulul oficial al artistei.

Potrivit organizatorilor de evenimente, Romania nu dispune, in prezent, de o arena suficient de mare pentru a putea gazdui concerte ale unor nume precum U2, AC/DC si Madonna. Cel mai mare stadion din Romania, Lia Manoliu, care putea primi peste 70.000 de spectatori, a intrat in istorie la sfarsitul anului 2007, cand a inceput demolarea arenei.

In acelasi loc din sectorul 3 al Capitalei va fi construit un stadion de aproximativ 55.000 de locuri, dupa modelul stadionului Commerzbank din orasul german Frankfurt. Termenul optimist de incheiere a lucrarilor este toamna anului 2010.

Madonna a anuntat, la sfarsitul lunii ianuarie, ca va reincepe, in iulie, turneul mondial „Sticky and Sweet”.

Cantareata, care nu si-a prelungit niciodata un turneu, a anuntat ca va mai canta in 16 orase europene. Oficial, Madonna a incheiat turneul mondial „Sticky and Sweet”, inceput in luna august a anului trecut, pe 21 decembrie, cu un concert la Sao Paolo.

Organizat pentru promovarea celui mai recent album al cantaretei, „Sticky and Sweet” este turneul cu cele mai mari incasari din istorie sustinut de un artist, cu incasari de peste 190 de milioane de lire. Precedentul record ii apartinea tot Madonnei.

Madonna, pe numele real Madonna Louise Ciccone, a debutat in 1982 si a vandut in cariera peste 200 de milioane de discuri in toata lumea.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns