HomeTELEVIZIUNEEmisiuniMaeştrii parodiilor se întorc în noul sezon “Mondenii”, la Prima TV

Maeştrii parodiilor se întorc în noul sezon “Mondenii”, la Prima TV

Din 17 septembrie, show-ul “Mondenii” revine pe micile ecrane. Îndrăgitii actori de la Prima TV sunt gata pentru un nou sezon de sketch-uri, care mai de care mai amuzante şi mai savuroase.

Şi cum de la persoane la personaje nu este decât un pas, pentru acest sezon Mondenii i-au luat în vizor pe Maia Morgenstern, Sânziana Buruiană, Margherita de la Clejani, Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu, Traian Băsescu, Elena Udrea, Simona Trască zisă şi Pamela de România, Moşul Doroftei, Gigi Becali, Andreea Marin, Stefan Banică, Bianca Drăguşanu şi mulţi alţii.

În noul sezon, Mondenii se întrec cu gluma şi vă binedispun şi cu câteva rubrici interesante, în care veţi vedea aventurile lui Adrian Năstase în închisoare, personajele supranaturale Sfântul Petru si Diavolul, talk-show-urile cu Patapievici şi CTP şi ale lor discuţii mondene, prezicerile familiei Harra, dar şi motivele pentru care Connect-R nu doarme vara.

Toate acestea, dar şi multe alte surprize marca “Mondenii”, vedeţi din 17 septembrie, în fiecare luni şi marţi, de la ora 21:45, numai la Prima TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns