HomeTELEVIZIUNEEmisiuniA mai rămas o zi până la marea premiera a show-ului Jocuri de celebritate de la PRO TV

A mai rămas o zi până la marea premiera a show-ului Jocuri de celebritate de la PRO TV

Miercuri, 14 septembrie, de la ora 22:30, Jocuri de celebritate dă startul distracției! Mihai Bobonete a pregătit, alături de căpitanii de echipă Paul Ipate și Octavian Strunilă, multe probe amuzante! Echipele, formate din patru persoane: căpitanul de echipă, două celebrități și un invitat special, o persoană care nu face parte din lumea publică, vor lupta cot la cot și se vor confrunta în diverse probe pentru a-și duce echipa către câștig.

 

Regulile jocului

Invitatul din fiecare echipă, persoana care nu face parte din lumea publică, are șansa de a câștiga marele premiu de 10.000 de lei pentru a-și îndeplini o dorință: de la excursii alături de persoanele iubite și organizarea de spectacole independente de teatru, până la excursii cu motocicleta în Mongolia sau lansarea unei afaceri online.

Echipele au la dispoziție cinci probe pentru a acumula cât mai multe puncte. Echipa care strânge cele mai multe puncte va intra în proba finală, numită Nume si prenume, unde informațiile pe care le au despre vedete le pot aduce marele premiu în buzunar. Fiecare ediție Jocuri de celebritate pregătește noi probe și noi vedete, care vor fi cuprinse de spiritul competiției și se vor distra la maxim alături de Bobonete, Strunilă și Ipate.

 

În prima ediție, telespectatorii vor râde copios la probe precum: Numele are cuvântul, Cu fața la pernă, Fără cuvinte sau Litere încrucișate și vor vedea la ce cote se ridică competitivitatea sub presiunea Bolului Kabooom.

 

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns