HomeTELEVIZIUNEEmisiuniMâine, de la PRO TV, tensiunea crește în ultima rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României!

Mâine, de la PRO TV, tensiunea crește în ultima rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României!

Voci cu personalitate, antrenori cu atitudine și ultimele locuri în cele patru echipe! Vinerea aceasta, de la 20:30, lupta se intensifică în ultima rundă de audiții pe nevăzute. Concurenții sunt determinați să impresioneze și să ajungă în etapa Confruntărilor, iar Tudor, Smiley, Lori și Despot sunt mai hotărâți ca niciodată să analizeze foarte bine vocile cu care să-și poată completa echipele.

 

”Performanța ta ne-a unit! În general, stau departe de el, dar de data asta ne-a unit.”, îi va spune Tudor unui concurent, iar Lori va continua: ”Din punctul meu de vedere, vocea ta a sunat și am simțit-o ca o ploaie de vară pe asfaltul încins al inimilor noastre.”. Uimiți de reprezentația participantului, antrenorii se îmbrățișează și îi mulțumesc acestuia pentru prezența sa la Vocea României. Pe lângă laude și felicitări, cei patru duc și o luptă acerbă pentru vocea care îi fascinează.

 

O concurentă revine mâine pentru a treia oară în cea mai tare competiție a vocilor și de data aceasta reușește să-i impresioneze pe antrenori cu alegerea piesei, determinând-o pe Lori să cânte o melodie a lui Elvis Presley, iar pe Tudor să traducă versurile.

 

Într-una dintre edițiile trecute, mama unei concurente care nu a reușit să întoarcă scaunele antrenorilor a promis că se va gândi la posibilitatea de a veni și ea la Vocea României. Aceasta se ține de promisiune și mâine urcă pe scenă. Cum vor reacționa Tudor, Smiley, Lori și Despot când o vor vedea, aflăm vineri, de la 20:30, în ultima rundă de audiții pe nevăzute din acest sezon.

 

 Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns