HomeTELEVIZIUNEEmisiuniMaine la „Romania, te iubesc!”, pe ProTV, tradiţia de-acasă cu bani munciţi în străinătate se ţine

Maine la „Romania, te iubesc!”, pe ProTV, tradiţia de-acasă cu bani munciţi în străinătate se ţine

În nord, unde se pune harta-n cui, în Ţara Oaşului, am intrat în casele şi-n sufletul osenilor emigranţi, care s-au întors de prin Anglia, Irlanda, Italia, Spania, Austria, Franţa ca să facă nunţi mândre, după tradiţia populară”, povesteşte Anca Nastasi, cea care invită telespectatorii să petreacă alături de ea la o nuntă tradiţională în cadrul ediţiei din 18 noiembrie a emisiunii România, te iubesc!.

Nu puţini sunt cei care muncesc pe brânci în străinătate pentru a-şi construi în ţară o casă şi pentru a face o nuntă cu care să rupă gura târgului. „Aceşti oameni sunt ancoraţi cu sufletul în ţara lor, dar îşi clădesc viaţa în străinătate, iar întoarcerea acasă rămâne o iluzie, construiesc case uriaşe în care n-o să stea nimeni niciodată”, povesteşte Anca Nastasi. „Sunt pălmaşi, dar când vin acasă se fălesc cu maşini, case, straie şi de aceea şi fac nunţi cum în România, doar bancherii îşi permit”, mai spune corespondentul Ştirilor ProTv. „Care-i bogăţia la românii aceştia, banul sau tradiţia? Vă invit să descoperiţi duminică, la România, te iubesc!”, spune Anca.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns