Connect with us

ALL MEDIA

Maite Perroni si Eugenio Siller gusta din „Fructul oprit”, Acasa

Published

on

 

Voteaza aici


Maite Perroni şi Eugenio Siller sunt protagoniştii unei noi poveşti de iubire şi vor gusta din “Fructul opritACASĂ, din 18 octombrie, de luni până sâmbătă de la orele 19.30. De nouă ori nominalizată anul acesta la premiile TV Y Novelas, inclusiv pentru “Cea mai bună telenovelă”, “Cel mai bun actor” şi “Cea mai bună actriţă”, “Fructul oprit” (“Mi Pecado”) a câştigat prestigiosul premiu pentru “Cel mai bun scenariu original”.

Maite Perroni, actriţa care a cucerit inimile telespectatorilor în telenovela „Iubire cu chip rebel” şi şi-a făcut o mulţime de prieteni în România alături de trupa RBD, revine ACASĂ, de această dată nu sub chip de înger, ci în rolul unei femei care are propriile sale păcate şi care trebuie să lupte pentru iubirea ei. După ce a fost aleasă de revista People printre cei mai influenţi 50 de artişti datorită succesului pe care l-a avut cu RBD, Maite Perroni este acum Lucrecia în telenovela „Fructul oprit”, cea mai nouă producţie semnată de Juan Osorio. Actriţa crede că povestea de iubire din „Fructul oprit” este asemănătoare celei din „Romeo şi Julieta”. „Personajele trebuie să înfrunte şi să învingă toate obstacolele pe care familiile lor le pun în cale, iar de ambele părţi există conflicte marcante”, spune Maite Perroni.

Partenerul lui Maite din „Fructul oprit” este de această dată Eugenio Siller, iar actorul asigură publicul că între cele două personaje principale există o chimie extraordinară. „Este o poveste minunată cu o distribuţie incredibilă. Personajul meu este Julian Reyes, un băiat cu suflet nobil, care a crescut la ţară, într-o livadă de meri şi în viaţa căruia se petrec o mulţime de lucruri care îi întăresc valorile şi care îl fac mai puternic”, povesteşte Eugenio Siller despre personajul său din „Fructul oprit”. „Povestea are câte puţin din toate. Este foarte bine scrisă, iar perechea principală trebuie să treacă printr-o serie de întâlniri şi despărţiri şi să plătească pentru păcatele familiilor lor pentru a putea fi împreună şi a-şi împlini iubirea”.

Pe lângă faptul că joacă rolul principal în telenovelă, Maite Perroni interpretează şi melodia de generic, în duet cu băieţii de la Reik. Alături de Maite Perroni şi Eugenio Siller, „Fructul oprit” contează pe o distribuţie extraordinară, din care face parte şi frumoasa actriţă Sabine Moussier. Sergio Goyri („Duelul pasiunilor”) revine şi el pe micile ecrane în „Fructul oprit”, în timp ce Francisco Gattorno („Văduva Blanco”) se întoarce la telenovelele mexicane. După 10 ani de absenţă, Daniela Aedo, actriţa care a cucerit publicul în copilărie cu telenovela „Îngeraşul”, se întoarce în lumea telenovelelor.

Armando Araiza, cunoscut publicului de ACASĂ din telenovele precum „Împotriva destinului”,  surprinde şi el cu primul său rol într-o telenovelă după patru ani în care a lipsit de pe micul ecran. „Este o plăcere să mă întorc la televiziune. Acum este momentul potrivit, am simţit că e timpul să joc într-o telenovelă, iar proiectul lui Juan Osorio mi-a plăcut foarte mult”, spune Armando Araiza. Daniela Castro joacă rolul unei femei… misogine în noua producţie de ACASĂ, un personaj cu multe faţete şi plin de emoţii, care îi este foarte drag actriţei. „Personajul meu se numeşte Rosario, iar tatăl ei i-a insuflat principiul că o femeie este bună doar pentru a-şi servi bărbatul. De aceea, ea este o femeie înveninată şi misogină”. Marea actriţă Lucia Mendez s-a alăturat şi ea actorilor din „Fructul oprit”, de această dată cu un rol special creat pentru ea.

Pe lângă mesajul artistic, telenovela „Fructul oprit” a avut şi un mesaj ecologic, întreaga echipă fiind implicată într-o campanie de protejare a mediului înconjurător şi în special a apei. Prin secvenţe inserate în episoade, actorii oferă publicului sfaturi despre cum pot evita pierderile de apă şi poluare. „Prin punerea în aplicare a acestor sfaturi putem proteja mediul înconjurător şi folosi adecvat acest lichid preţios care este apa”, a declarat producătorul Juan Osorio. În plus, actorii au împărţit publicului broşuri tipărite special, pe care le ofereau trecătorilor în diverse spaţii publice. Pe lângă această cauză nobilă, producătorii au decis să distribuie şi măşti şi lichid dezinfectant locuitorilor din Ciudad de Mexico, pentru a se proteja de efectele dezastruoase ale gripei porcine.

Telenovela „Fructul oprit” a fost foarte bine primită de public în ţara de origine, unde site-ul telenovelei a devenit unul dintre cele mai accesate site-uri din Mexic cu câteva săptămâni înainte de lansarea telenovelei. În plus, pentru a promova telenovela, Maite Perroni a împărţit mere pe aeroport în ziua în care a plecat spre Chiapas, locul unde s-au desfăşurat o mare parte din filmările la telenovelă.

Lasa un comentariu aici!

ALL MEDIA

Peste 45.000 de fotografii au fost înscrise în competiția Huawei Next Image Awards

Published

on

 

Competiția “Next Image”, lansată de Huawei la nivel global, atrage atenția a mii de oameni. Peste 45.000 de fotografii realizate cu ajutorul telefoanelor mobile au fost înscrise în platformă de către participanți.

În România, pasionații de fotografie s-au lăsat inspirați de tot ceea ce îi înconjoară și au înscris peste 3.000 fotografii. Cei care doresc să se înscrie în continuare în competiție, pot încărca propriile cadre până pe data de 20 august, pe platforma dedicată – http://campaign.consumer.huawei.com/ro/, în șase categorii care au ca scop explorarea limitelor expresiei vizuale: Faces, Good Night, Hello, Life!, Check-In, Nature și Story Board.

Te-ai gândit vreodată cum se simte un fotograf profesionist atunci când munca lui este apreciată de o audiență largă? Dacă te regăsești în această postură, să știi că nu ești singurul! Numărul de fotografii care s-au înscris în competiția “Next Image”, organizată de Huawei, o dovedește perfect – doar în România, participanții au înscris peste 3.000 fotografii realizate de ei. Cea mai populară categorie de până acum este Nature, cu peste 16.000 de fotografii înscrise în total în competiție, la nivel global. Dacă te gândești să mergi într-o vacanță, aceasta va fi o ocazie potrivită să îți înscrii imaginile surprinse în această categorie.

Este fascinant să regăsim atât de multe povești unice și interesante, în fiecare dintre fotografiile înscrise în competiția “Next Image”. Va fi extrem de greu să selectăm marele câștigător din rândul fotografiilor deja înscrise în competiție și ne așteptăm să primim chiar mai multe înscrieri în perioada următoare”, afirmă Tomasz Lazar, membru al juriului și laureat al World Press Photo.

Pe lângă șansa de a deveni fotografi recunoscuți, prin publicarea fotografiilor în revista National Geographic, câștigătorii se vor putea bucura de premii substanțiale. Câștigătorul marelui premiu, pentru cea mai bună fotografie, va primi suma de 10.000 de euro, un laptop Huawei MateBook X și șansa de a pleca într-o expediție foto în Italia. Autorii celor mai bune 3 fotografii din fiecare categorie (Faces, Good Night, Hello Life!, Check-In, Nature, Storyboard), vor câștiga premii în bani, laptopuri Huawei Matebook X și smartphone-uri din seria Huawei P20.

Așadar, în cazul în care consideri că ai o înclinație spre fotografie, nu mai ezita și înscrie-ți fotografiile în competiție până la data de 20 august. Perioada de votare se încheie pe 28 august, iar juriul va decide câștigătorii pe data de 10 septembrie.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Zile de foc în Grecia: Echipa de corespondenți Digi 24 a realizat, în medie, 17 transmisiuni pe zi

Published

on

Foto Credit: DIGI 24
 

Echipa Digi 24 care a ajuns în Grecia, miercuri, a transmis nu mai puțin de 17 corespondențe pe zi, din Mati, satul distrus de incendiile devastatoare izbucnite la începutul acestei săptămâni.

Cei trei membri ai echipei, Marian Tănase (operator), Laurențiu Rădulescu (reporter) și Adrian Rotaru (DSNG), au făcut 14 ore, pe ruta București-Sofia-Atena și s-au oprit în satul Mati, la aproximativ 25 de km de Atena. Localitatea, distrusă în proporție de 98%, conform evaluărilor făcute de autoritățile elene, oferă o priveliște dezolantă, cu cele peste 100 de case distruse de flăcări și rândurile de mașini carbonizate.

”Cel mai mare impediment a fost să îi facem pe oameni să ne vorbească, mai ales după ce au pierdut tot ce aveau”, spune reporterul Laurențiu Rădulescu. Echipa a reușit, totuși, să identifice în zonă câțiva români care locuiau acolo și i-au convins să povestească prin ce au trecut.

Acomodarea cu subiectul, cu locul și punctele de unde s-au făcut intervențiile a fost una anevoioasă pentru echipă. Nu este ușor să vorbești când ai în fața ochilor un asemenea tablou. ”Satul este unul cu străduțe înguste de maximum 5 m, cu case și de o parte și de cealaltă, iar fiecare locuitor are cel puțin câte o mașină a lui, ca să nu mai vorbim de turiștii veniți aici în sezonul estival”, a descris Laurențiu, într-o intervenție de vineri dimineață, la Matinalul Digi FM. ”În lateral, este un drum național cu două benzi. Toți cei care au venit pe drumul național au mers spre sat și spre mare, crezând că se vor salva. Cei din sat au început să urce spre drumul național, crezând, la fel, că se pot salva. Dar drumurile s-au blocat și, practic, oamenii s-au trezit înconjurați de foc din toate părțile”, explică reporterul Digi 24, pe baza informațiilor strânse de la martori.

Sub impresia celor văzute și a mărturiilor obținute de la localnici și autorități, este greu să îți păstrezi sângele rece, detașasarea. ”Cel mai important pentru echipă, într-o astfel de situație, este să îți conservi energia și să nu se atașezi profesional. Am văzut copii morți, oameni găsiți îmbrățișați după ce au fost prinși de foc, am văzut detalii care îți rămân pentru totdeauna în minte”, adaugă Laurențiu, admițând că este una dintre cele mai dificile misiuni jurnalistice de până acum.

Echipa va transmite și în zilele următoare corespondențe de la fața locului, ținând la curent spectatorii Digi 24 cu evoluția celor mai grave incendii produse în Grecia, în regiunea Attica, în care și-au pierdut viața cel puțin 85 de persoane.

Digi 24, cea mai credibilă televiziune de știri din România⃰, transmite 24 de ore din 24, 7 zile din 7, informații despre temele de moment și evenimentele care pun lumea în mișcare. Parte a Grupului Digi Communications, Digi 24 abordează cu echidistanță și profesionalism subiectele relevante din actualitatea internă și internațională, oferind publicului emisiuni informative, dezbateri, analize și interviuri, sub sloganul ”Informația la putere”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Amalia Enache revine in echipa Stirilor PRO TV

Published

on

 

Jurnalista Amalia Enache revine la pupitrul Stirilor PRO TV dupa o pauza de doi ani. Vedeta va prezenta jurnalul de noapte din 13 august, informeaza TV Mania.

Eu mă întorc acum la „Ştirile Pro TV“ la majoratul meu în Pro, la exact 18 ani de la angajare. În august 2000 se întâmpla să încep. După atâta timp, meseria aceasta îţi curge prin vene. Chiar când nu eşti acolo, în redacţie, receptezi informaţiile ca şi când tu ai fi la treabă. Cred că în prima seară când voi prezenta, voi fi ca şi când şi ieri am făcut tot asta, nu în urmă cu doi ani“, a declarat Amalia Enache pentru TV Mania.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending