HomeALL MEDIACel mai urmărit show culinar de la PRIMA TV, „Mama mea gătește mai bine”, debut cu un nou sezon!

Cel mai urmărit show culinar de la PRIMA TV, „Mama mea gătește mai bine”, debut cu un nou sezon!

PRIMA TV: Emisiunea culinară revine pe micile ecrane cu un nou sezon și cu un apetit crescut în a găsi noi talente casnice care vor păși pragul emisiunii “Mama mea gătește mai bine”. 

Mama mea gătește mai bine, competiția culinară care pune concurenții pe jar, reîncepe luni, 12 septembrie la PrimaTV, de la ora 19.30. 

 

Cel de-al treilea sezon va aduce și bună dispoziție întreținută de prezentatorul emisiunii, Valentin Sanfira, cunoscut cântăreț de muzică populară. Acesta ne spune despre noul sezon: “Avem mai multă veselie și déjà au venit multe echipe pricepute, avem mame mai implicate și copii mai pricepuți în a face totul să câștige.

Cred că în acest sezon îi va fi greu lui Horia să jurizeze. Va fi un show incendiar, uneori chiar la propriu, pentru că se mai întâmplă în bucătărie. Sper că va rămâne întreagă bucătăria de la Mama mea gătește mai bine! Eu voi face tot posibilul să îi fac pe concurenți să se simtă în largul lor pentru că le cânt, glumesc cu ei, le cer o porție de mâncare în plus. Sunt bucuros că m-am întors pe platourile de filmare și de luni, vă invit să vedeți un show culinar incendiar”

mama mea gateste mai bine premiera

Echipele venite să se lupte contracronometru pentru a găti cel mai bun preparat vor avea o surpriză din partea juratului emisiunii Mama mea gătește mai bine, maestrul bucătar Horia Vîrlan:

“Îi aștept pe concurenți cu o surpriză. O lingură buclucașă care îmi dă mie posibilitatea să mai acord o șansă unei echipe, să revină în emisiune. Odată cu noul sezon revin cu bucurie pe platourile de filmare și îi aștept pe telespectatori să intre în bucătăria noastră pentru că va fi un sezon interesant. Vaștept în fața televizoarelor din 12 septembrie, pe PrimaTV, de la ora 19.30 să vedeți un nou sezon din Mama mea gătește mai bine unde mă aștept să văd mâncăruri mai interesante și echipe pregătite să ne surprindă.”

 

Din 12 septembrie, de luni până vineri, de la ora 19.30, Horia Vîrlan și Valentin Sanfira sunt pregătiți să dea startul noului sezon al emisiunii Mama mea gătește mai bine la Prima TV. 

 

Foto Credit: PRIMA TV

Video Credit: Youtube

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns