HomeMAGAZINEvenimenteMamicile din showbizz s-au reunit

Mamicile din showbizz s-au reunit

Mamici celebre din peisajul monden autohton s-au reunit sambata, la centrul de evenimente pentru copii, Ambasad’Or Play, la o fabuloasa petrecere destinata celor mici. Acestea au sarbatorit alaturi de copiii lor cat a fost ziua de lunga, printre baloane, figurine, super-eroi si personaje din minunata lume Disney.

Claudia Pavel, Diana Matei si Ianna Novac au fost cateva dintre mamicile care au ales sa isi rasfete fiii intr-unul dintre cele mai spectaculoase centre de evenimente destinate copiilor.

Desi programul lor este unul destul de incarcat, mamicile nu rateaza nicio ocazie de a-si petrece timpul liber alaturi de cei mici. Acestea s-au distrat de minune alaturi de copii, au cantat impreuna cu acestia, i-au incurajat sa participe la activitatile distractive desfasurate de catre animatori si s-au bucuratde jocurile de ultima generatie.

Mai mult decat atat, celebrele mamici au fost admirate de toata lumea prezenta. Acestea au intors privirile tuturor invitatilor, formele lor fiind demne de invidiat. Desi toate vedetele tin la silueta, acestea si-au dat frau liber poftelor pentru o zi si au mancat un tort delicios, in forma de Ferrari, sarbatorindu-l asa cum se cuvine pe Alexandru Cojucar Toma, care a implinit cinci ani.

„M-am simtit minunat la petrecerea lui #AlexeiSimpatic si ma gandesc si eu sa sarbatoresc ziua de nastere a lui Noah la Ambasad’Or Play”, ne-a declarat Claudia Pavel.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns