HomeMAGAZINEvenimenteMancare traditionala si sucuri naturale pentru artistii de la BZN!

Mancare traditionala si sucuri naturale pentru artistii de la BZN!

Pe 6 decembrie – de mos Nicolae, cei de la BZN vor sustine la Bucuresti un concert dedicat sarbatorilor de iarna! Acestia au transmis deja cerintele tehnice pentru realizarea show-ului dar si pe cele legate de backstage.

Cerintele artistilor stau sub semnul modestiei, acestia neavand preferinte culinare iesite din comun. Nu au vrut icre negre si sampanie precum alti artisti ci au cerut preparate traditionale. Anny Schilder si Jan Keizer vor degusta pe parcursul sederii in Romania mancaruri traditionale, in special din carne de vita. La ultima lor vizita au apreciat foarte mult preparatele romanesti, dar mai ales deliciosul nostru bors de vacuta. Dintre bauturi nu vor lipsi ceaiul, cafeaua, apa plata si minerala, sucurile naturale.

Concertul va avea loc chiar de sf Nicolae asa ca artistii ne promit o seara plina de magie si romantism, din care nu vor lipsi piesele „Gingle Bells”, „I’m Dreaming of a White Christmas”, „Let it Snow”. Olandezii isi vor incanta fanii si cu piesele carora se datoreaza celebritatea lor: „Blue Eyes, Blue Eeyes”, „Dance Dance”, etc.

Cei care nu doresc sa rateze show-ul de Craciun al celor de la BZN isi mai pot cumpara bilete din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Sala Palatului, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul National al Copiilor, Magazinele Vodafone, Germanos, Magazinele Domo, dar si din Oficiile Postei Romane semnalizate cu bilete.ro. Preturile biletelor ramase pornesc de la 100 de lei si ajung pana la 300 de lei.

~~Concertul de Craciun „BZN” va avea loc pe 6 Decembrie 2012 la Sala Palatului din Bucuresti de la ora 20.00 si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service. Parteneri: Romantic FM, Adevarul, Ring, Centrul Vechi, Zile si Nopti, Sapte Seri, VIP, Sunete, Ioana, Bucharest NightLife, Stop To Shop, Flacara, ADPM.ro, iConcert.ro, BestMusic.ro, InfoMusic.ro, VipNews.ro, PeTeava.ro, OrasulM.eu, Wall-Street.ro, BucharestHerald.ro, Ziare,com, Port.ro, eComunicate.ro, Cocor MediaChannel, Indoor Media, Caro Hotel, Carpat Guard, Spard Team.~~

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns