HomeTELEVIZIUNEMandinga, Ami si Lora i-au colindat live pe Dj-ii Pro FM (galerie foto)

Mandinga, Ami si Lora i-au colindat live pe Dj-ii Pro FM (galerie foto)

Ascultatorii Pro FM au avut o dimineata plina cu colinde dar si cu noile hituri interpretate de Mandinga, Amy si Lora care au cantat live, la ProFM Christmas Session. Dis de dimineata, Nicolai si Gicu de la Alarma ProFM i-au intampinat pe cei de la Mandinga, in formatie restransa, care au interpretat „Feliz Navidad”, „Last Christmas”, „Dor de tine”, „Sufletul zambea” si „Zaleilah” si le-au urat tuturor sarbatori fericite.

De la ora 10:00, Dj-ul Pro FM George Vintila a intampinat-o pe Ami, care, insosita si acompaniata de Edi la chitara, i-au bucurat pe ascultatorii Pro FM cu vocea ei pe piesele „Feliz Navidad”, „Let it snow” si versiunea unplugged la „Trumpet lights”. Ea i-a povestit lui George ca desi e superstitioasa, nu crede in sfarsitul lumii si asteapta anul viitor cu nerabdare pentru ca va lansa cel de al doilea single despre care “toti cei din jurul meu care l-au auzit spun ca este si mai bun decat Trumpet lights”.

Dupa ora 13:00 a venit randul DJ-ul ProFM, Nono Semen sa gazduiasca o noua cantare live, de aceasta cu Lora. „Un vis”, „Sad eyes”, „Fara el” si „Let it snow” s-au auzit in direct la radio si s-au vazut si pe Facebook-ul Pro FM.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns