HomeLIFE STYLEMANDINGA – concerte si daruri de sarbatori

MANDINGA – concerte si daruri de sarbatori

Pentru Mandinga, ca pentru majoritatea artistilor romani, luna decembrie este luna cu cele mai multe solicitari de toate tipurile. In afara de concerte si filmari pentru diverse emisiuni tv (Revelion TVR), Mandinga se bucura si de daruri… pe care le primeste sau le ofera.
mandinga1

Duminica, 7 decembrie, Unirea Shoping Center Brasov, le-a oferit membrilor Mandinga o intalnire cu fanii din oras. Mandinga a sustinut un concert in aula de la etajul 1, iar Unirea Shoping Center s-a umplut de lume. Bucuria cea mai mare a celor de la Mandinga a fost faptul ca fanii s-au inghesuit la autografe pe cd-uri cumparate.

Marti, 9 decembrie, Mandinga face la randul sau un cadou. Studentii Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti serbeaza Balul Bobocilor in Club Church (incinta Preoteasa). Acestia i-au contactat pe cei de la Mandinga, rugandu-i sa sustina un concert cu acest prilej. Cum majoritatea membrilor trupei sunt absolventi ai unei universitati de muzica, cei 10 Mandinga au hotarat sa faca un cadou colegilor lor mai mici si sa cante gratis. Este un mod de a le ura succese mari in viitor, este un mod de a le arata ca muzica de calitate nu tine cont de genul muzical, este un mod de a darui…

De asemenea, Mandinga intentioneaza ca in aceasta luna sa viziteze copiii bolnavi de cancer de la „Marie Curie”, pentru a le oferi daruri. „Sunt copii care nu pot sa citeasca sau sa mearga la scoala, din cauza bolii. Ei isi aleg modelele uitandu-se la televizor. V-au vazut pe voi si va considera eroii lor. Ar vrea sa va intaneasca sa va puna intrebari, sa va stranga mana.” – asa arata solicitatea pe care a primit-o Mandinga in acest sens si careia nu a ezitat nicio secunda sa ii dea curs, sperand sa fie urmata si de alti artisti.
„Cand ai prilejul sa daruiesti, devii mai bogat. E o bucurie faptul ca primim cadouri frumoase de la fani, dar fericirea vine cand poti, la randul tau, sa daruiesti.
In acest moment suntem fericiti.” – noteaza Zach pe blogul Mandinga: www.mandinga.ro <

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns