HomeALL MEDIAMandinga cucereşte America Centrală. Hitul „Zaleilah” s-a lansat oficial la TV

Mandinga cucereşte America Centrală. Hitul „Zaleilah” s-a lansat oficial la TV

Trupa care a oferit hitul Eurovision 2012, „Zaleilah”, îşi continuă povestea de succes  în toate colţurile lumii. După ce recent Mexicul a îmbrăţişat Mandinga, piesa „Zaleilah” devenind hit la posturile de radio locale şi una dintre cele mai dansate în cluburi, acum America Centrală descoperă Mandinga. 

Cum din Mandinga fac parte trei cubanezi, El Nino, Omar şi Tony, poarta de intrare în America Centrală a fost, evident, Cuba.  Mandinga a  lansat  în această săptămână, la un important post local de televiziune, direct în prime time, piesa „Zaleilah”. Solista Mandinga, Elena Ionescu, alături de Zach, El Nino şi Omar au stat de vorbă cu vedeta TV Leo Garrido. Mandinga a vorbit despre cel mai recent album, „Club de Mandinga”, povestea clipului „Zaleilah”, dar şi despre pasiunea pentru muzică prin care s-au combinat culturi diferite în cel mai original mix de artişti.

„Este momentul ca întreaga lume să afle – Mandinga: Playing Happiness! Am avut parte de reacţii impresionante peste tot unde am cântat şi acum ne bucurăm de căldura cubanezilor.  Am rămas surprinşi să auzim pe stradă Zaleilah încă de când am aterizat în această ţară, aşa că este  firesc să facem şi o lansare oficială”, povesteşte solista trupei Mandinga, Elena Ionescu.

Mandinga este  în cel de-al 11-lea an de viaţă, lansând până acum cinci albume care au oferit numeroase hituri. Anul trecut, Mandinga a reprezentat România la Eurovision cu piesa „Zaleilah”, care s-a transformat în hitul competiţiei şi a ajuns să fie ascultată în toate colţurile lumii, fiind încă difuzată în heavy rotation la posturile de radio din zeci de ţări.

Foto Credit: Mandinga

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns