HomeLIFE STYLEManuel D. Dinculescu si-a cumparat costumatie pentru concertul Lady Gaga din Sofia, Bulgaria

Manuel D. Dinculescu si-a cumparat costumatie pentru concertul Lady Gaga din Sofia, Bulgaria

Radio 21, Official Summer Radio, aduce o surpriză ascultătorilor: fanii Radio 21 o pot vedea în avanpremieră pe Lady Gaga în Super Vara lui 21, înaintea tuturor europenilor, într-o călătorie VIP alături de alţi ascultători gaga la primul concert din Europa al artistei, care are loc pe 14 august, în Sofia, Bulgaria!

Ascultătorii pleacă în Bulgaria într-o gaşcă uriaşă alături de Matinalii 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi, Anca Maco şi Orlando, într-un VIP Party Bus, în care Orlando este responsabil cu bună dispoziţie şi cu show-ul.

Manuel D. Dinculescu, unul dintre cei trei matinali de la Radio 21, şi-a pregătit un costum special pentru concertul de pe 14 august, după ce i-a adus un tribut excentricei artiste la Romanian Music Awards 2012, purtând o ţinută Andra Andreescu formată din geacă metalizată, tricou negru cu ace de siguranţă, pantaloni de piele şi botine.

Pentru concertul Lady Gaga din Sofia, Bulgaria, DJ-ul Radio 21 a pregătit încă o costumaţie specială pe care o va purta la concert, dar pe care încă o păstrează secretă. „De-abia aştept să ajung acolo împreună cu gaşca de ascultători şi cu colegii mei de la Matinal. Sunt sigur că ne vom distra şi de aceea mi-am cumpărat o costumaţie special pentru concert! E surpriză!”, spune Manuel D. Dinculescu.

Ascultătorii Radio 21 au şansa să fie printre primii români care văd LIVE super show-ul pe care Lady Gaga l-a pregătit în turneul „The Born This Way Tour”. Costume excentrice, decoruri senzaţionale, dansuri uluitoare, toate se regăsesc în spectacolul pe care DIVA îl va susţine pe 14 august, la Sofia, Bulgaria.

Norocoşii au parte de tratament VIP la concertul care deschide turneul european „Born This Way Ball”: transportul, cazarea, accesul la concert în zona Gazon A şi micul dejun sunt asigurate.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns